Таг: д-р Лили Чолакова Дервишова

ПРЕДЛОГОТ ЗА БОНУС ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ЗА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ Е НЕКОРЕКТЕН КОН ПЕДИЈАТРИТЕ, РЕАГИРА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРИВАТНИ ЛЕКАРИ

ПРЕДЛОГОТ ЗА БОНУС ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ЗА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ Е НЕКОРЕКТЕН КОН ПЕДИЈАТРИТЕ, РЕАГИРА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПРИВАТНИ ЛЕКАРИ

Матичните лекари во земјава не се согласуваат со последниот предлог на Комисијата за заразни болести, да добијат по 30 денари по пациент од вкупниот б ...
МАТИЧНИ ЛЕКАРИ ОД СКОПЈЕ, КАВАДАРЦИ И РОСОМАН НЕ ЗЕМАА ПЛАТА, ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВЕЛИ ИСПЛАТЕНА Е КАПИТАЦИЈАТА

МАТИЧНИ ЛЕКАРИ ОД СКОПЈЕ, КАВАДАРЦИ И РОСОМАН НЕ ЗЕМАА ПЛАТА, ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО ВЕЛИ ИСПЛАТЕНА Е КАПИТАЦИЈАТА

Дел од  матичните лекари во земјава не ја добија капитацијата од Фондот за здравствено осигурување (ФЗО) и не исплатиле плата, иако помина 15 септемвр ...
САМО 20 ОТСТО ОД 170.000 ЛИЦА НАД 70 ГОДИНИ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19

САМО 20 ОТСТО ОД 170.000 ЛИЦА НАД 70 ГОДИНИ СЕ ПРИЈАВИЛЕ ЗА ВАКЦИНАЦИЈА ПРОТИВ КОВИД-19

Само 20 отсто од планираните и евидентирани 170 илјади граѓани на возраст над 70 години се пријавиле до вчера за вакцинација против ковид-19.  Министе ...
МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СЕ МАЧАТ СО ЗАКАЖУВАЊЕ ЗА ЕХО НА ПРОСТАТА И НА ДОЈКА, ФИЛИПЧЕ И КЛИНИКИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА НЕМА ПРОБЛЕМ СО „МОЈ ТЕРМИН“

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ СЕ МАЧАТ СО ЗАКАЖУВАЊЕ ЗА ЕХО НА ПРОСТАТА И НА ДОЈКА, ФИЛИПЧЕ И КЛИНИКИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА НЕМА ПРОБЛЕМ СО „МОЈ ТЕРМИН“

Приватните лекари имаат најмногу проблеми со „Мој термин“ за да обезбедат прием за пациентите на ехо на простата и ехо на дојка, е искуството кои тие ...
ПРИВАТНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ДА БИДАТ ВРЕДНУВАНИ ИСТО КАКО ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОВИД-19

ПРИВАТНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ДА БИДАТ ВРЕДНУВАНИ ИСТО КАКО ЈАВНОТО ЗДРАВСТВО ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОВИД-19

Приватните лекари очекуваат и нивниот труд во справувањето со заразата од КОВИД-19 да биде вреднуван. Објаснуваат дека не сакаат награда како лекарите ...
ЛЕКАРИТЕ ОД ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА ТРЕБА ДА РАБОТАТ ПЛУС 50 ЧАСА НЕДЕЛНО ЗА ДОПОЛНИТЕЛЕН ИМУНОЛОШКИ ПРЕГЛЕД, РЕАГИРААТ ПРИВАТНИТЕ ДОКТОРИ ЗА НОВАТА ОБРСКА

ЛЕКАРИТЕ ОД ДЕБАР И ЦЕНТАР ЖУПА ТРЕБА ДА РАБОТАТ ПЛУС 50 ЧАСА НЕДЕЛНО ЗА ДОПОЛНИТЕЛЕН ИМУНОЛОШКИ ПРЕГЛЕД, РЕАГИРААТ ПРИВАТНИТЕ ДОКТОРИ ЗА НОВАТА ОБРСКА

Здружението на приватни лекари (ЗПЛ) реагира на решението кое Министерството за здравство им го дало на матичните доктори од Дебар и Центар Жупа, а со ...
6 / 6 НАПИСИ