Таг: Дамјан Манчевски

1 4 5 657 / 57 НАПИСИ
БАНЏИ ЏАМПИНГ

БАНЏИ ЏАМПИНГ

1 Џабе се бунат овие од  Левица. Се откри дека имаат министерско место. И тоа не било кое. Министерот за јавна администрација Дамјан Манчевски се прет ...

ЌЕ ИМ НАЈДЕМЕ РАБОТА НА РАМКОВНИТЕ, ДРУГИ НЕ ПРИМАМЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРОТ ЗА ЈАВНА АДМИНИСТРАЦИЈА МАНЧЕВСКИ

Вработените по Рамковниот договор кои не одат на работа, а земаат плата, со измените на неколку закони, како и на Законот за административни службениц ...
РАДОВИШКА ПОЖАРНА

РАДОВИШКА ПОЖАРНА

1 Добро бе, Заев! Ти барем доаѓаш од приватен бизнис. Газда си. Да те прашам нешто. Ако директорите што си ги поставил во фирмата да управуваат со тво ...
ОТПУШТАЊА ВО ЈАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НЕМА ДА ИМА, ПОТВРДИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

ОТПУШТАЊА ВО ЈАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЈА НЕМА ДА ИМА, ПОТВРДИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски кажа дека нема да има отпуштања во јавната администрација и место тоа, ќе се об ...
НА АДМИНИСТРАТИВЦИТЕ КОИ СЕДАТ ДОМА И ЗЕМААТ ПЛАТА ЌЕ ИМ НАЈДЕМЕ МЕСТО ПО ИЗБОРИТЕ, НАЈАВИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

НА АДМИНИСТРАТИВЦИТЕ КОИ СЕДАТ ДОМА И ЗЕМААТ ПЛАТА ЌЕ ИМ НАЈДЕМЕ МЕСТО ПО ИЗБОРИТЕ, НАЈАВИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

Лицата кои се вработени, земаат плата од државата, а седат дома, по изборите ќе им се најде место во државната администрација. Ова денес го кажа минис ...
САМО ГРУЕВСКИ ИМАЛ 86 СОВЕТНИЦИ, ОБЈАВИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

САМО ГРУЕВСКИ ИМАЛ 86 СОВЕТНИЦИ, ОБЈАВИ МИНИСТЕРОТ МАНЧЕВСКИ

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски кажа дека поранешниот премиер Никола Груевски имал 86 советници на денешната пр ...
ИМАМЕ ДОКАЗИ ДЕКА НАПАЃАЧИТЕ НА СОБРАНИЕТО СЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНА  АДМИНИСТРАЦИЈА, КРИМИНАЛЦИ И УБИЈЦИ, ТВРДИ СДСМ И ПОКАЖА СЛИКИ

ИМАМЕ ДОКАЗИ ДЕКА НАПАЃАЧИТЕ НА СОБРАНИЕТО СЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНА  АДМИНИСТРАЦИЈА, КРИМИНАЛЦИ И УБИЈЦИ, ТВРДИ СДСМ И ПОКАЖА СЛИКИ

  „Од снимките, граѓаните масовно ги препознаваат извршителите на Груевски, Мијалков, Чавков и на Велјановски. Сите до еден им беа познати на ...
1 4 5 657 / 57 НАПИСИ