Таг: Данска

1 3 4 542 / 42 НАПИСИ
ДЕВЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ СТАНА НАЈМЛАД ДИЗАЈНЕР ВО ИСТОРИЈАТА НА „ЛЕГО“

ДЕВЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ СТАНА НАЈМЛАД ДИЗАЈНЕР ВО ИСТОРИЈАТА НА „ЛЕГО“

Деветгодишната Сиена од Лондон стана првото дете-дизајнер на Лего-играчките во историјата на компанијата и нејзините први креации ќе се најдат во прод ...
ЖИВКО МУКАЕТОВ ОДЛИКУВАН ВО ВИТЕЗ НА ДАНСКОТО ЗНАМЕ ОД КРАЛИЦАТА МАРГАРЕТЕ II

ЖИВКО МУКАЕТОВ ОДЛИКУВАН ВО ВИТЕЗ НА ДАНСКОТО ЗНАМЕ ОД КРАЛИЦАТА МАРГАРЕТЕ II

Живко Мукаетов, генерален конзул на Кралството Данска во Македонија, доби високо одликување: Витез на данското знаме, со указ на нејзиното Височество, ...
1 3 4 542 / 42 НАПИСИ