Таг: Давид Сасоли

НЕМОЈТЕ ДА ЖАЛИТЕ ШТО ГО СМЕНИВТЕ ИМЕТО, ТОА ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖИ ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕНКИ НА НАТО И ЕУ, КАЖА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ САСОЛИ ВО СОБРАНИЕТО

НЕМОЈТЕ ДА ЖАЛИТЕ ШТО ГО СМЕНИВТЕ ИМЕТО, ТОА ЌЕ ВИ ОВОЗМОЖИ ДА СТАНЕТЕ ЧЛЕНКИ НА НАТО И ЕУ, КАЖА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ САСОЛИ ВО СОБРАНИЕТО

Претседателот на Европскиот парламент Давид Сасоли во денешното обраќање во македонското Собрание рече дека не треба да жалиме што го сменивме уставно ...
ВО БРИСЕЛ НЕ ЧУВМЕ „НЕ“ ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ, ПРИГОВОРИТЕ СЕ ЛЕСНО И БРЗО СОВЛАДЛИВИ, РЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ САСОЛИ ПО СРЕДБАТА СО ЗАЕВ

ВО БРИСЕЛ НЕ ЧУВМЕ „НЕ“ ЗА ПОЧНУВАЊЕ ПРЕГОВОРИ, ПРИГОВОРИТЕ СЕ ЛЕСНО И БРЗО СОВЛАДЛИВИ, РЕЧЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ САСОЛИ ПО СРЕДБАТА СО ЗАЕВ

Во Брисел немаше пораз и не чувме „не“ за почнување на пристапни преговори на Северна Македонија со ЕУ, имаше застој, а владите на трите земји членки ...
ВЕ МОЛАМ, НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖ ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА, ПОБАРА ОД МЛАДИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ САСОЛИ

ВЕ МОЛАМ, НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖ ЗА ЕВРОПСКА ИДНИНА, ПОБАРА ОД МЛАДИТЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ САСОЛИ

Претседателот на Европскиот парламент Давид Сасоли ги замоли младите од Северна Македонија да не губат надеж и да не се откажуваат од европската иднин ...
3 / 3 НАПИСИ