Таг: депонија

1 2 3 19 10 / 181 НАПИСИ
ГОЛЕМИОТ ПОЖАР НАД БИТОЛА НАСТАНАЛ ОД ДИВА ДЕПОНИЈА, ВЕЛАТ ПОЖАРНИКАРИТЕ

ГОЛЕМИОТ ПОЖАР НАД БИТОЛА НАСТАНАЛ ОД ДИВА ДЕПОНИЈА, ВЕЛАТ ПОЖАРНИКАРИТЕ

Не е исклучена можноста големиот пожар над Битола да настанал од дива депонија крај обиколницата над градот каде околното население недозволено се осл ...
ДЕПОНИЈАТА КРАСТА ДА СЕ ОГРАДИ И ДА СЕ ПОСТАВАТ КАМЕРИ ЗА ДА НЕ СЕ ПАЛИ, ДОГОВОРИЈА ЖИТЕЛИТЕ НА ПЧИЊА И ОПШТИНА КУМАНОВО

ДЕПОНИЈАТА КРАСТА ДА СЕ ОГРАДИ И ДА СЕ ПОСТАВАТ КАМЕРИ ЗА ДА НЕ СЕ ПАЛИ, ДОГОВОРИЈА ЖИТЕЛИТЕ НА ПЧИЊА И ОПШТИНА КУМАНОВО

Претставници од Општина Куманово, месната заедница на селото Пчиња и на ЈП „Чистота и зеленило“ се дел од работната група која ќе работи на решавање н ...
ПО ТРИ ДЕНА БЛОКАДИ, ПОВТОРНО СЕ ИЗНЕСУВА СМЕТОТ ОД КУМАНОВО НА ДЕПОНИЈАТА КРАСТА

ПО ТРИ ДЕНА БЛОКАДИ, ПОВТОРНО СЕ ИЗНЕСУВА СМЕТОТ ОД КУМАНОВО НА ДЕПОНИЈАТА КРАСТА

Екипи на ЈП „Чистота и зеленило“ ноќеска започнаа со празнење на контејнерите од кумановските улици, откако жителите на Пчиња и околните села го преки ...
КУМАНОВСКИТЕ СОВЕТНИЦИ ПОБАРАА ДА СЕ ОДБЛОКИРА ДЕПОНИЈАТА КРАСТА, ЖИТЕЛИТЕ НА ПЧИЊА ЌЕ СЕ ДОГОВОРАТ ДАЛИ ЌЕ ПРИФАТАТ

КУМАНОВСКИТЕ СОВЕТНИЦИ ПОБАРАА ДА СЕ ОДБЛОКИРА ДЕПОНИЈАТА КРАСТА, ЖИТЕЛИТЕ НА ПЧИЊА ЌЕ СЕ ДОГОВОРАТ ДАЛИ ЌЕ ПРИФАТАТ

Жителите на Пчиња да ја тргнат блокадата на депонијата Краста, ЈП „Чистота и зеленило“ во најкратоk рок да го изгасне пожарот, а Општина Куманово да ф ...
ОПОЗИЦИЈАТА БАРА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА КУМАНОВСКИОТ СОВЕТ ПОРАДИ ЕКОЛОШКИТЕ ПРОБЛЕМИ ОД ДЕПОНИЈАТА КРАСТА

ОПОЗИЦИЈАТА БАРА ВОНРЕДНА СЕДНИЦА НА КУМАНОВСКИОТ СОВЕТ ПОРАДИ ЕКОЛОШКИТЕ ПРОБЛЕМИ ОД ДЕПОНИЈАТА КРАСТА

Советничката група на СДСМ и коалицијата бара Советот на Општина Куманово да одржи вонредна седница, на која ќе расправа за еколошките проблеми преди ...
ВТОР ДЕН ГОРИ КУМАНОВСКАТА ДЕПОНИЈА КРАСТА, МЕШТАНИТЕ КОИ ПРОТЕСТИРААТ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА БИЛЕ ПРИЈАВЕНИ ВО ПОЛИЦИЈА

ВТОР ДЕН ГОРИ КУМАНОВСКАТА ДЕПОНИЈА КРАСТА, МЕШТАНИТЕ КОИ ПРОТЕСТИРААТ СЕ ЖАЛАТ ДЕКА БИЛЕ ПРИЈАВЕНИ ВО ПОЛИЦИЈА

Втор ден гори депонијата Краста на која се изнесува сметот од Куманово. Непријатната миризба и загушливиот чад најмногу се чувствуваат во котлината на ...
ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛАТА ПЧИЊА, СТУДЕНА БАРА И ВАК’В ПОТЕСТИРАА ЗА ТРУЕЊЕТО СО ЧАД ОД ДЕПОНИЈАТА КРАСТА

ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛАТА ПЧИЊА, СТУДЕНА БАРА И ВАК’В ПОТЕСТИРАА ЗА ТРУЕЊЕТО СО ЧАД ОД ДЕПОНИЈАТА КРАСТА

Жители на кумановското селата Пчиња, Студена Бара и Вак'в денеска излегоа на протест и неколку часа го блокираа влезот на депонијата Краста, незадовол ...
ДЕЦА ОДАТ ВО ГРАДИНКА НИЗ ДЕПОНИЈА, ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛБАТА ДАМЕ ГРУЕВ ВЕЛАТ ДЕКА СЕ ЗАТРУПАНИ СО ЃУБРЕ ОТИ „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ НЕ ЧИСТИ

ДЕЦА ОДАТ ВО ГРАДИНКА НИЗ ДЕПОНИЈА, ЖИТЕЛИТЕ НА НАСЕЛБАТА ДАМЕ ГРУЕВ ВЕЛАТ ДЕКА СЕ ЗАТРУПАНИ СО ЃУБРЕ ОТИ „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ НЕ ЧИСТИ

Огромна депонија стои пред влезот на градинката „Пампурче“ во скопската населба Даме Груев во Општина Ѓорче Петров. Граѓани кои секојдневно ги носат д ...
ДЕПОНИЈА СТОИ СРЕДЕ СКОПСКИ КАПИШТЕЦ ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ГОДИНА, НИКОЈ НЕ ЈА ЧИСТИ НИТУ НЕКОЈ Е КАЗНЕТ

ДЕПОНИЈА СТОИ СРЕДЕ СКОПСКИ КАПИШТЕЦ ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ГОДИНА, НИКОЈ НЕ ЈА ЧИСТИ НИТУ НЕКОЈ Е КАЗНЕТ

Среде населбата Капиштец во скопската Општина Центар повеќе од една година стои депонија од градежен шут и никој не презема ништо. Станува збор за деп ...
ДАНЕЛА АРСОВСКА ГО ОБВИНИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДЕКА ОПШТИНАТА ИСТУРАЛА КАНЦЕРОГЕН ОТПАД НА ДИВА ДЕПОНИЈА НА ПРИВАТЕН ИМОТ

ДАНЕЛА АРСОВСКА ГО ОБВИНИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДЕКА ОПШТИНАТА ИСТУРАЛА КАНЦЕРОГЕН ОТПАД НА ДИВА ДЕПОНИЈА НА ПРИВАТЕН ИМОТ

Приватен имот во Општина Ѓорче Петров близу реката Лепенец е претворен во дива депонија, а сопственикот наплаќал за депонирање на секаков вид отпад. ...
1 2 3 19 10 / 181 НАПИСИ