Таг: директорски смени

ЕВРОПО ДОВИЖДАНЕ

ЕВРОПО ДОВИЖДАНЕ

Нека извинат тие што не се чувствуваат Бугари. Тие не заслужуваат да влезат во ЕУ. ...
ТАРАВАРИ СЕ ПИШМАНИ, ВО БАРДОВЦИ ОСТАНУВА СТАРИОТ ДИРЕКТОР

ТАРАВАРИ СЕ ПИШМАНИ, ВО БАРДОВЦИ ОСТАНУВА СТАРИОТ ДИРЕКТОР

Министерот за здравство Арбен Таравари се пишмани за директорот на психијатриската болница Бардовци. Тој денес повторно го врати на функцијата досегаш ...
ВИКТОРИЈА ЈОВАНОВСКА МЕСТО МАРИЈА ХАЏИЛЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА, НОВИ ДИРЕКТОРИ НА 44 ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

ВИКТОРИЈА ЈОВАНОВСКА МЕСТО МАРИЈА ХАЏИЛЕГА НА ГИНЕКОЛОГИЈА, НОВИ ДИРЕКТОРИ НА 44 ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

Нови директори денес добија 44 здравствени установи, меѓу кои и 12 клиники. Министерствoтото за здравство информираa дека нова директорка на Клиниката ...
БАЈРАКТАРОВ МЕСТО НОВОТНИ НА ПСИХИЈАТРИЈА, СМЕНЕТИ 17 ДИРЕКТОРИ НА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

БАЈРАКТАРОВ МЕСТО НОВОТНИ НА ПСИХИЈАТРИЈА, СМЕНЕТИ 17 ДИРЕКТОРИ НА ЗДРАВСТВЕНИ УСТАНОВИ

Нови директори денес добија 17 здравствени установи во земјава. Министерството за здравство информира дека сменети се директорите на пет клиники во Ск ...
НЕ БРЗАМЕ СО СМЕНИ НА ДИРЕКТОРИТЕ, ТРЕБА ДА НАЈДЕМЕ ДОБРИ РЕШЕНИЈА, КАЖА ТАРАВАРИ

НЕ БРЗАМЕ СО СМЕНИ НА ДИРЕКТОРИТЕ, ТРЕБА ДА НАЈДЕМЕ ДОБРИ РЕШЕНИЈА, КАЖА ТАРАВАРИ

Министерот за здравство Арбен Таравари кажа дека не брзаат со смена на директорите, откако на Клинички центар нов раководител доби само Ортопедија во ...
5 / 5 НАПИСИ