Таг: диви приклучоци

КРАДЕЛЕ СТРУЈА ОД УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ, АКЦИЈА ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО ОПШТИНА ЈЕГУНОВЦЕ

КРАДЕЛЕ СТРУЈА ОД УЛИЧНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ, АКЦИЈА ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО ОПШТИНА ЈЕГУНОВЦЕ

Општина Јегуновце во соработка со ЕВН спроведе акција за откривање на диви приклучоци во системот за јавно осветлување. На Општината и стигнала за нап ...
НАД 300.000 МЕТРИ КУБНИ ДНЕВНО СЕ ТРОШИ ВОДА ВО СКОПЈЕ, ОД „ВОДОВОД“ АПЕЛИРААТ ЗА РАЦИОНАЛНО КОРИСТЕЊЕ

НАД 300.000 МЕТРИ КУБНИ ДНЕВНО СЕ ТРОШИ ВОДА ВО СКОПЈЕ, ОД „ВОДОВОД“ АПЕЛИРААТ ЗА РАЦИОНАЛНО КОРИСТЕЊЕ

Над 300.000 метри кубни вода се троши во Скопје дневно изминатиов месец. Поради високите температури зголемена е потрошувачката на вода, а од јавното ...
СЕКОЈ ДЕН ИСКЛУЧУВАМЕ ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО САРАЈ И КРУШОПЕК, ВЕЛАТ ОД „ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА“

СЕКОЈ ДЕН ИСКЛУЧУВАМЕ ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО САРАЈ И КРУШОПЕК, ВЕЛАТ ОД „ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА“

За една недела исклучени се 20 диви приклучоци на водоводната мрежа во скопски Сарај, Крушопек и Долна Матка. Од ЈП „Водовод и канализација“ велат дек ...
ВО ШТИП ПОЧНА АКЦИЈА ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ДИВИТЕ ПРИКЛУЧОЦИ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА

ВО ШТИП ПОЧНА АКЦИЈА ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ДИВИТЕ ПРИКЛУЧОЦИ НА ВОДОВОДНАТА МРЕЖА

Штипското јавно претпријатие за водоснабдување „Исар“ почна со широка акција на откривање на дивоприклучените граѓани на водоводната мрежа. Формирани ...
РЕЧИСИ ПОЛА ОД ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ТЕТОВО СЕ ГУБИ ПРЕКУ НЕКВАЛИТЕТНИ ЦЕВКИ И ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ

РЕЧИСИ ПОЛА ОД ВОДАТА ЗА ПИЕЊЕ ВО ТЕТОВО СЕ ГУБИ ПРЕКУ НЕКВАЛИТЕТНИ ЦЕВКИ И ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ

Тетово долги години има проблеми со снабдувањето со вода за пиење иако градот се наоѓа под Шар Планина, една од планините која изобилува со вода. Со п ...
„ВОДОВОД“ ИСКЛУЧУВА ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО САРАЈ, ЕМ НЕ ПЛАЌААТ, ЕМ ПОЛЕВААТ НИВИ СО ПИТКА ВОДА

„ВОДОВОД“ ИСКЛУЧУВА ДИВИ ПРИКЛУЧОЦИ ВО САРАЈ, ЕМ НЕ ПЛАЌААТ, ЕМ ПОЛЕВААТ НИВИ СО ПИТКА ВОДА

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ во Скопје утрово почна да исклучува диви приклучоци на водоводната мрежа во Општина Сарај. Како што вела ...
6 / 6 НАПИСИ