Таг: ЕК

ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ОД МАКЕДОНИЈА БАРА ЗАМРЗНУВАЊЕ И ЗАПЛЕНА НА ИМОТ И БОГАТСТВО СТЕКНАТИ СО КРИМИНАЛ

ЕВРОПСКАТА КОМИСИЈА ОД МАКЕДОНИЈА БАРА ЗАМРЗНУВАЊЕ И ЗАПЛЕНА НА ИМОТ И БОГАТСТВО СТЕКНАТИ СО КРИМИНАЛ

Конфискацијата на имотот стекнат со криминал и корупција треба да стане стратешки приоритет во борбата против организираниот криминал, тероризмот и ко ...
ДУРИ И ДА СЕ ОДЛОЖИ ПРЕПОРАКАТА ЗА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ, ЗАКОНОТ ЗА СЈО СО СТРАНСКИ ПЕЧАТ ЌЕ СЕ ДОНЕСЕ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

ДУРИ И ДА СЕ ОДЛОЖИ ПРЕПОРАКАТА ЗА ПРЕГОВОРИ СО ЕУ, ЗАКОНОТ ЗА СЈО СО СТРАНСКИ ПЕЧАТ ЌЕ СЕ ДОНЕСЕ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

Кога ВМРО-ДПМНЕ ќе достави конкретни амандмани на Законот за Јавно обвинителство, тогаш ќе има нова средба за да се разгледаат, кажа министерката за п ...
БРИСЕЛ ЗАГРИЖЕН ЗА СУБВЕНЦИИТЕ ШТО МАКЕДОНСКАТА ВЛАДА ГИ ДАВА НА ВИЗ ЕР

БРИСЕЛ ЗАГРИЖЕН ЗА СУБВЕНЦИИТЕ ШТО МАКЕДОНСКАТА ВЛАДА ГИ ДАВА НА ВИЗ ЕР

Европската комисија (ЕК) бара од македонските власти информации околу субвенциите што и се даваат на унгарската компанија „Виз ер“ што може да ја нару ...
3 / 3 НАПИСИ