Таг: Еко центар 97

3.000 ЕВРА КАЗНА ЗА „ЕКОЦЕНТАР 97“ ЗА ИЗЛЕВАЊЕТО НА ОПАСНИ ХЕМИКАЛИИ ВО ОХИС

3.000 ЕВРА КАЗНА ЗА „ЕКОЦЕНТАР 97“ ЗА ИЗЛЕВАЊЕТО НА ОПАСНИ ХЕМИКАЛИИ ВО ОХИС

Државниот инспекторат за животна средина ја казни фирмата „Екоцентар 97“ со 3.000 евра за случајот со излевање на течност со хемикалии во кругот на фа ...
РИДОТ ОД ТРОСКА БЛИЗУ ВЕЛЕС ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТРЕБА ДА СЕ ТРАНСПОРТИРА ВО МАЛЕЗИЈА

РИДОТ ОД ТРОСКА БЛИЗУ ВЕЛЕС ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТРЕБА ДА СЕ ТРАНСПОРТИРА ВО МАЛЕЗИЈА

За четири години новите сопственици на концесијата за работа со троската близу Велес, планираат ридот кој е закана по здравјето на велешани да го отст ...
НОВ КОНЦЕСИОНЕР ЌЕ ЈА ИЗНЕСУВА ЗГУРАТА ОД ВЕЛЕС ОД ТОПИЛНИЦАТА

НОВ КОНЦЕСИОНЕР ЌЕ ЈА ИЗНЕСУВА ЗГУРАТА ОД ВЕЛЕС ОД ТОПИЛНИЦАТА

Концесијата за отстранување на згурата од велешката топилница од компанијата Еко Центар 97 преминува на компанијата КЕПС МОНТ ГРОУП ДОО Скопје, одлучи ...
3 / 3 НАПИСИ