Таг: елка

„ВИНТЕРЛЕНД“ СЕ ОТВОРА В ПЕТОК, ЕЛКАТА НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД ЌЕ БИДЕ ДИГИТАЛНА

„ВИНТЕРЛЕНД“ СЕ ОТВОРА В ПЕТОК, ЕЛКАТА НА СКОПСКИОТ ПЛОШТАД ЌЕ БИДЕ ДИГИТАЛНА

Новогодишната населба „Винтерленд“ ќе биде отворена в петок, а музичка програма за деца и возрасни ќе има секој ден до 31 декември. Градоначалникот Пе ...
ОХРИДСКИ НУРКАЧИ НАКИТИЈА ПОДВОДНА ЕЛКА ЗА ДЕЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

ОХРИДСКИ НУРКАЧИ НАКИТИЈА ПОДВОДНА ЕЛКА ЗА ДЕЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

Кај Музејот на вода во близината на Градиште, денес по 16-ти пат ја накитија новогодишната елка под вода нуркачи од клубот за подводни активности „Охр ...
2 / 2 НАПИСИ