Таг: Европско првенство

1 14 15 16152 / 152 НАПИСИ
НЕМА ГЛЕДАЊЕ ФУДБАЛ ВО ФРАНЦУСКИТЕ КАФУЛИЊА ЗА ВРЕМЕ НА ПРВЕНСТВОТО

НЕМА ГЛЕДАЊЕ ФУДБАЛ ВО ФРАНЦУСКИТЕ КАФУЛИЊА ЗА ВРЕМЕ НА ПРВЕНСТВОТО

Француските власти им забранија на сопствениците на кафе баровите и рестораните да организираат следење на натпреварите од Европското првенство надвор ...
ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ЌЕ БИДЕ ОТКАЖАНО АКО СЕ СЛУЧИ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД

ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ЌЕ БИДЕ ОТКАЖАНО АКО СЕ СЛУЧИ ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД

Европското првенство ќе биде откажано ако се случи терористички напад, тврди висок француски функционер за антитероризам. Во Франција се очекуваат ми ...
1 14 15 16152 / 152 НАПИСИ