Таг: финансиска полиција

1 2 324 / 24 НАПИСИ
ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА СО КРИВИЧНА ПРОТИВ ТОДОРОВ ЗА НЕСОВЕСНО РАБОТЕЊЕ

ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА СО КРИВИЧНА ПРОТИВ ТОДОРОВ ЗА НЕСОВЕСНО РАБОТЕЊЕ

Финансиската полиција до Јавното обвинителство поднесе кривична пријава против поранешниот министер за здравство Никола Тодоров поради основано сомнен ...
ДОНЕВСКИ ДОБИЛ ОД ГАЗДАТА НА „СЕКЈУРИКОМ“ КОЛА, КАЖА ДИРЕКТОРОТ НА ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА МУАРЕМИ

ДОНЕВСКИ ДОБИЛ ОД ГАЗДАТА НА „СЕКЈУРИКОМ“ КОЛА, КАЖА ДИРЕКТОРОТ НА ФИНАНСИСКАТА ПОЛИЦИЈА МУАРЕМИ

Против директорот на Службата за општи и заеднички работи (СОЗР) Васе Доневски и газдата на фирмата „Секјуриком“, (В. Г) поднесена е кривична пријава ...
ЗВРЛЕВСКИ ГО ТРЕСЕ УСАИД ВО МАКЕДОНИЈА

ЗВРЛЕВСКИ ГО ТРЕСЕ УСАИД ВО МАКЕДОНИЈА

Во повеќе од 20 граѓански организации сè уште се присутни инспектори на УЈП, а тоа што загрижува е што во последната недела 13 организации се посетени ...
„МОСТ“: ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА НИ ПОБАРА ДОКУМЕНТАЦИЈА

„МОСТ“: ФИНАНСИСКА ПОЛИЦИЈА НИ ПОБАРА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Граѓанската асоцијација „Мост“ во понеделникот добила најава за посета од Финансиската полиција, по што имале состанок на кој им биле побарани докумен ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ