Таг: Френсис Мекдорманд

ЗЛАТЕН ЛАВ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ „НОМАДЛЕНД“ НА КИНЕСКАТА РЕЖИСЕРКА КЛОЕ ЖАО

ЗЛАТЕН ЛАВ ЗА АМЕРИКАНСКИОТ „НОМАДЛЕНД“ НА КИНЕСКАТА РЕЖИСЕРКА КЛОЕ ЖАО

Американскиот филм „Номадленд“ на кинеската режисерка Клое Жао го доби Златниот лав на Венецискиот филмски фестивал, кој заврши вечерва. Седумдесет и ...
„ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“ И ДЕЛ ТОРО СЛАВЕА НА 90. ОСКАРИ

„ОБЛИКОТ НА ВОДАТА“ И ДЕЛ ТОРО СЛАВЕА НА 90. ОСКАРИ

„Обликот на водата“, фантастичната романтична драма на Гилјермо дел Торо, беше прогласен за најдобар филм на 90. доделување на Оскари. Тој имаше 13 но ...
МОЌНИТЕ ПОРАКИ ПРОТИВ СЕКСУАЛНОТО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ ГИ ФРЛИЈА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ ВО ВТОР ПЛАН

МОЌНИТЕ ПОРАКИ ПРОТИВ СЕКСУАЛНОТО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ ГИ ФРЛИЈА ЗЛАТНИТЕ ГЛОБУСИ ВО ВТОР ПЛАН

Моќните говори за сексуалното вознемирување во Холивуд доминираа на 75. доделување на филмските награди Златен глобус, на коишто „Три билборди пред Еб ...
3 / 3 НАПИСИ