Таг: грант

1 2 3 434 / 34 НАПИСИ
ПЕТ БОЛНИЦИ И ЧЕТИРИ УЧИЛИШТА ДОБИЈА 428.066 ЕВРА НЕПОВРАТНА ПОМОШ ОД ЈАПОНИЈА ЗА МАЛИ ПРОЕКТИ

ПЕТ БОЛНИЦИ И ЧЕТИРИ УЧИЛИШТА ДОБИЈА 428.066 ЕВРА НЕПОВРАТНА ПОМОШ ОД ЈАПОНИЈА ЗА МАЛИ ПРОЕКТИ

Јапонија додели девет грантови на здравствени установи и основни училишта преку програмата „Грант-помош за поддршка на мали проекти за човекова безбед ...
МАКЕДОНИЈА ДОБИ ГРАНТ ОД 9 МИЛИОНИ ЕВРА ОД ГЕРМАНИЈА ЗА ИЗГРАДБА НА ВОДОВОД, КАНАЛИЗАЦИЈА И СИСТЕМ ЗА НАВОДНУВАЊЕ

МАКЕДОНИЈА ДОБИ ГРАНТ ОД 9 МИЛИОНИ ЕВРА ОД ГЕРМАНИЈА ЗА ИЗГРАДБА НА ВОДОВОД, КАНАЛИЗАЦИЈА И СИСТЕМ ЗА НАВОДНУВАЊЕ

Владата на Германија преку КФВ банката даде грант од 9 милиони евра, со кои ќе се реализираат два проекти, односно наменети се за програмата за наводн ...
БИТОЛА ЌЕ БАРА НОРВЕШКА ДА ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ИСЧИСТАТ ФЕКАЛИИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

БИТОЛА ЌЕ БАРА НОРВЕШКА ДА ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ИСЧИСТАТ ФЕКАЛИИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

Хотелот „Молика“ и другите објекти во националниот парк Пелистер со отпадните фекални води се справуваат со септички јами, зашто во изминатите 12 годи ...
ШВАЈЦАРСКИ ГРАНТОВИ ЗА СОВРЕМЕНО ЗЕМЈОДЕЛИЕ ВДОЛЖ  РЕКАТА СТРУМИЦА

ШВАЈЦАРСКИ ГРАНТОВИ ЗА СОВРЕМЕНО ЗЕМЈОДЕЛИЕ ВДОЛЖ РЕКАТА СТРУМИЦА

Земјоделци од струмичко-радовишкиот регион ќе добијат грантови од Швајцарската агенција за развој и соработка за имплементирање на агроеколошки мерки, ...
1 2 3 434 / 34 НАПИСИ