Таг: „Холидеј ин“

НАТПАРТИСКИ МЕГАФОН

НАТПАРТИСКИ МЕГАФОН

1 Слика број 1: Кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ за претседател на државата Гордана Силјановска-Давкова на собир на десничарските европски партии во Брисел ...
ПАРКИНГОТ СПРОТИ ГТЦ ЌЕ СЕ НАПЛАЌА ДОДЕКА ДА ПОЧНЕ ДА ГРАДИ ФИРМАТА ШТО ГО КУПИ ЗЕМЈИШТЕТО

ПАРКИНГОТ СПРОТИ ГТЦ ЌЕ СЕ НАПЛАЌА ДОДЕКА ДА ПОЧНЕ ДА ГРАДИ ФИРМАТА ШТО ГО КУПИ ЗЕМЈИШТЕТО

Сопственикот на парцелата спроти Градскиот трговски центар (ГТЦ), фирмата „МГ Фешн“ ќе стопанисува со паркингот додека заврши мораториумот и биде утвр ...
НА ПАРКИНГОТ КАЈ СКОПСКИ „ХОЛИДЕЈ ИН“ ЌЕ ИМА ЗГРАДИ, САМО НЕМА ДА БИДАТ 60-КАТНИЦИ

НА ПАРКИНГОТ КАЈ СКОПСКИ „ХОЛИДЕЈ ИН“ ЌЕ ИМА ЗГРАДИ, САМО НЕМА ДА БИДАТ 60-КАТНИЦИ

На паркингот спроти хотелот „Холидеј ин“ во најстрогиот центар на Скопје ќе има згради, само нема да бидат 60-катници, како што предвидува постојниот ...
УРНАТИ БАРАКИТЕ КАЈ ПАРКИНГОТ ПРЕД „ХОЛИДЕЈ ИН“, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГДАНОВИЌ ВЕЛИ СОПСТВЕНИКОТ НЕМА ДОЗВОЛА ДА ГРАДИ

УРНАТИ БАРАКИТЕ КАЈ ПАРКИНГОТ ПРЕД „ХОЛИДЕЈ ИН“, ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГДАНОВИЌ ВЕЛИ СОПСТВЕНИКОТ НЕМА ДОЗВОЛА ДА ГРАДИ

Општина Центар ги урна бараки кои се наоѓаат кај паркингот спроти хотелот „Холидеј ин“. Бараките се урнати оти земјиштето на кое се наоѓаат е приватна ...
ЌЕ ГО ГРАДИМЕ ОНА ШТО Е ПРЕДВИДЕНО ВО ДЕТАЛНИОТ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, А ЌЕ ГО СЛУШАМЕ И ГЛАСОТ НА ГРАЃАНИТЕ, ВЕЛИ ТРАЈКОВСКИ ЗА 60-КАТНИЦИТЕ КАЈ „ХОЛИДЕЈ ИН“

ЌЕ ГО ГРАДИМЕ ОНА ШТО Е ПРЕДВИДЕНО ВО ДЕТАЛНИОТ УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН, А ЌЕ ГО СЛУШАМЕ И ГЛАСОТ НА ГРАЃАНИТЕ, ВЕЛИ ТРАЈКОВСКИ ЗА 60-КАТНИЦИТЕ КАЈ „ХОЛИДЕЈ ИН“

Кај хотелот „Холидеј ин“ ќе се гради она што го предвидува Деталниот урбанистички план, а ќе се слуша и мислењето на граѓаните, но сè додека плановите ...
НЕМА ДА СЕ ГРАДАТ 60-КАТНИЦИ КАЈ „ХОЛИДЕЈ ИН“, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГДАНОВИЌ

НЕМА ДА СЕ ГРАДАТ 60-КАТНИЦИ КАЈ „ХОЛИДЕЈ ИН“, ВЕЛИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ БОГДАНОВИЌ

Нема шанси да се градат три 60-катници на паркингот кај „Холидеј ин“, како што вели директорот на АД за стопанисување и изградба на станбен и деловен ...
МИЛИОНСКАТА ОГРАДА ПРЕКРИЕНА СО ПЛАТНО

МИЛИОНСКАТА ОГРАДА ПРЕКРИЕНА СО ПЛАТНО

Платно со пораки ја прекири милионската ограда на мостот кај хотелот „Холидеј Ин“. Демонстрантите без застанување минаа покрај Министерството за надво ...
7 / 7 НАПИСИ