Таг: искршени

ИСКРШЕНИ И ФРЛЕНИ ВО ВАРДАР КЛУПИТЕ НА КЕЈОТ КАЈ ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ

ИСКРШЕНИ И ФРЛЕНИ ВО ВАРДАР КЛУПИТЕ НА КЕЈОТ КАЈ ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ

Искршени се клупите не кејот на Вардар кај Градски парк во Скопје. Утрово граѓани испратија фотографии до нашата редакција од искршените клупи, кои по ...
КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ НАБАВЕНИ ПРЕД 4 ГОДИНИ СЕ ИСКРШЕНИ, „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КУПУВА НОВИ ЗА 800.000 ЕВРА

КОНТЕЈНЕРИТЕ НИЗ СКОПЈЕ НАБАВЕНИ ПРЕД 4 ГОДИНИ СЕ ИСКРШЕНИ, „КОМУНАЛНА ХИГИЕНА“ КУПУВА НОВИ ЗА 800.000 ЕВРА

Искршени, уништени или запалени се поголемиот дел од контејнерите низ Скопје. Ретко кој е читав, речиси сите се со искршени капаци. Контејнерите бе ...
СО КАМЕНУВАЊЕ СКРШЕНИ СТАКЛАТА НА МАКЕДОНСКИОТ КЛУБ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ ВО БЛАГОЕВГРАД

СО КАМЕНУВАЊЕ СКРШЕНИ СТАКЛАТА НА МАКЕДОНСКИОТ КЛУБ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“ ВО БЛАГОЕВГРАД

Синоќа со каменување е искршено стаклото од влезот на македонскиот клуб „Никола Вапцаров“ во Благоевград, Бугарија. Според бугарските медиуми, бугарск ...
ИСКРШЕНИ ПЕТ ЛЕТНИКОВЦИ НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ

ИСКРШЕНИ ПЕТ ЛЕТНИКОВЦИ НА ЕЗЕРОТО МЛАДОСТ

Изминатиот викенд уништена е урбана опрема во околината на езерото Младост крај Велес. Од ЈКП „Дервен“, кое се грижи за нејзиното одржување, велат дек ...
ШТИПСКАТА БИБЛИОТЕКА НА ТРИ МЕСЕЦИ ГО ОБНОВУВА ОТВОРЕНИОТ АМФИТЕАТАР ВО КОЈ ДОСЕГА СЕ ИСКРШЕНИ 260 СТОЛЧИЊА

ШТИПСКАТА БИБЛИОТЕКА НА ТРИ МЕСЕЦИ ГО ОБНОВУВА ОТВОРЕНИОТ АМФИТЕАТАР ВО КОЈ ДОСЕГА СЕ ИСКРШЕНИ 260 СТОЛЧИЊА

Националната установа Универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ во Штип неколку пати во годината е мета на вандализам. Досега се искршени 260 столчиња н ...
ОШТЕТЕНИ ГОЛЕМ БРОЈ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ ВО БИТОЛА, ОПШТИНАТА НЕ ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА

ОШТЕТЕНИ ГОЛЕМ БРОЈ АВТОБУСКИ ПОСТОЈКИ ВО БИТОЛА, ОПШТИНАТА НЕ ПРИЈАВИЛА ВО ПОЛИЦИЈА

Изминативе неколку дена оштетени се голем број од автобуските постојки во Битола. Искршени или оштетени се објектите на стојалиштата, кои претходно це ...
ИСКРШЕНА УЧИЛИШНАТА ТАБЛА И ОГРАДНИТЕ ШТИЦИ НА ОТВОРЕНАТА УЧИЛНИЦА НА „ВАНЧО ПРЌЕ“ ВО ШТИП

ИСКРШЕНА УЧИЛИШНАТА ТАБЛА И ОГРАДНИТЕ ШТИЦИ НА ОТВОРЕНАТА УЧИЛНИЦА НА „ВАНЧО ПРЌЕ“ ВО ШТИП

Во кругот на ОУ„ Ванчо Прќе“ во Штип кое се наоѓа во центарот на градот, непознати лица се искачиле преку оградата и ја искршиле училишната табла, а о ...
ИСКРШЕНИ ДВАЕСЕТИНА КАЈЧИЊА ВО ОХРИД

ИСКРШЕНИ ДВАЕСЕТИНА КАЈЧИЊА ВО ОХРИД

Непознати сторители оштетиле 20-тина кајчиња во Охрид. Дел од нив се со помали оштетувања, а дел целосно уништени. Сопствениците на пловните објекти с ...
8 / 8 НАПИСИ