Таг: Иван Спировски

ПОРАНЕШНА ГРАДСКА БОЛНИЦА ДВА ЧАСА ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА, ИТНИТЕ СЛУЧАИ СЕ ПРЕПРАЌАА ВО ДРУГИ БОЛНИЦИ

ПОРАНЕШНА ГРАДСКА БОЛНИЦА ДВА ЧАСА ОСТАНА БЕЗ СТРУЈА, ИТНИТЕ СЛУЧАИ СЕ ПРЕПРАЌАА ВО ДРУГИ БОЛНИЦИ

Клиниката за хируршки болеси Св. Наум Охридски во Скопје минатата среда два часа останала без струја, па пациентите во тоа време биле препраќани во др ...
НОВАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА ВО СКОПСКИ АЕРОДРОМ ЌЕ БИДЕ ВИСОКА 18 МЕТРИ, РАСПИШАН КОНКУРС ЗА ИДЕЕН ПРОЕКТ

НОВАТА ГРАДСКА БОЛНИЦА ВО СКОПСКИ АЕРОДРОМ ЌЕ БИДЕ ВИСОКА 18 МЕТРИ, РАСПИШАН КОНКУРС ЗА ИДЕЕН ПРОЕКТ

Новата градска болница, која Министерство за здравство ќе ја гради на местото на „Мајчин Дом“ во скопската општина Аеродром и каде треба да се префрли ...
ДВЕ ГОДИНИ НЕМА ЦЕНТАР ЗА ИЗГОРЕНИЦИ ОТИ НЕ Е ДОВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ГРАДСКА БОЛНИЦА

ДВЕ ГОДИНИ НЕМА ЦЕНТАР ЗА ИЗГОРЕНИЦИ ОТИ НЕ Е ДОВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ГРАДСКА БОЛНИЦА

Центарот за изгореници во хируршката клиника „Св. Наум Охридски“ во Скопје, или поранешна Градска болница, не работи повеќе од две години, бидејќи рек ...
ТЕРМИН ЗА МАМОГРАФ НЕМА ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

ТЕРМИН ЗА МАМОГРАФ НЕМА ВО НАРЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦИ

Мамографот во болницата за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ повеќе од еден месец е расипан, а слободен термин за овој вид дијагностичка процедура ...
ПАЦИЕНТИ СО СКРШЕНИЦИ ГИ ШЕТААТ НИЗ СКОПЈЕ ОТИ ВО БИВША ГРАДСКА БОЛНИЦА СЕ РАСИПАЛ РЕНТГЕНОТ

ПАЦИЕНТИ СО СКРШЕНИЦИ ГИ ШЕТААТ НИЗ СКОПЈЕ ОТИ ВО БИВША ГРАДСКА БОЛНИЦА СЕ РАСИПАЛ РЕНТГЕНОТ

Пациенти со скршеници и трауматолошки повреди ги шетаат од една во друга болница во Скопје додека да ја добијат потребната здравствена грижа, затоа шт ...
5 / 5 НАПИСИ