Таг: Јајце

КУМАНОВКА ГРАВИРА УМЕТНИЧКИ ДЕЛА НА ЛУШПА ОД ЈАЈЦА

КУМАНОВКА ГРАВИРА УМЕТНИЧКИ ДЕЛА НА ЛУШПА ОД ЈАЈЦА

Кубица Спасиќ (62) од Куманово е една од ретките во државата и единствена во својот град која изработува вистински уметнички дела на лушпа од јајце. Н ...
ЈАЈЦЕ И ЛОНДОН

ЈАЈЦЕ И ЛОНДОН

1 Случајноста сакаше за време на прославата на 70-годишнината на НАТО да се најдам во Вашингтон. Баш дента кога македонското знаме се развеа пред Баки ...
ИЗМИНАТИВЕ 10 ГОДИНИ НЕ БЕШЕ БЕЗБЕДНО ДА СЕ ПОЈАВАМ КАКО ТИТО НА ПРОСЛАВИТЕ, КАЖА ВОЈЧЕ КИТАНОВСКИ ПРЕД ВЛАДАТА

ИЗМИНАТИВЕ 10 ГОДИНИ НЕ БЕШЕ БЕЗБЕДНО ДА СЕ ПОЈАВАМ КАКО ТИТО НА ПРОСЛАВИТЕ, КАЖА ВОЈЧЕ КИТАНОВСКИ ПРЕД ВЛАДАТА

Во дворот на Владата синоќа се прославуваше Денот на независноста 8 Септември, а меѓу граѓаните на платото кај споменикот на ослободителите на Скопје ...
3 / 3 НАПИСИ