Таг: јавно претпријатие

1 2 10 / 13 НАПИСИ
ОПШТИНА ЦЕНТАР ФОРМИРАШЕ ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА

ОПШТИНА ЦЕНТАР ФОРМИРАШЕ ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СТРУЈА

Општина Центар формираше јавно претпријатие за производство на струја „Енергија Центар“. Одлуката беше изгласана на денешната седница на Советот на Оп ...
СИНОЌА СЕ ЗАПАЛИЈА БАРАКИТЕ НА „ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО“, ЗА ЕДНА ГОДИНА ВТОРПАТ ГОРАТ ОБЈЕКТИ ПОД НАДЛЕЖНОСТ НА ГРАД СКОПЈЕ

СИНОЌА СЕ ЗАПАЛИЈА БАРАКИТЕ НА „ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО“, ЗА ЕДНА ГОДИНА ВТОРПАТ ГОРАТ ОБЈЕКТИ ПОД НАДЛЕЖНОСТ НА ГРАД СКОПЈЕ

Синоќа после полноќ пожар избил во бараките каде што се сместени директорот и вработените во ЈП „Паркови и зеленило". Бараките се наоѓаат кај расадник ...
ПО ЗАБРАНАТА ОД ВЛАДАТА, ОПШТИНА ТЕТОВО ЌЕ МОРА ДА ЈА ПОНИШТИ ОДЛУКАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ ФИРМА ЗА СТОПАНИСУВАЊЕ СО ЈАВНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ

ПО ЗАБРАНАТА ОД ВЛАДАТА, ОПШТИНА ТЕТОВО ЌЕ МОРА ДА ЈА ПОНИШТИ ОДЛУКАТА ЗА ФОРМИРАЊЕ ФИРМА ЗА СТОПАНИСУВАЊЕ СО ЈАВНОТО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Општина Тетово се најде во нови проблеми откако Владата вчера донесе одлука со која на Општините и на Градот Скопје им се забранува да основаат јавно ...
ОПШТИНА ЦЕНТАР ЌЕ ФОРМИРА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДА ПРАВИ СТРУЈА СО ФОТОВОЛТАИЦИ

ОПШТИНА ЦЕНТАР ЌЕ ФОРМИРА ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА ДА ПРАВИ СТРУЈА СО ФОТОВОЛТАИЦИ

Општина Центар ќе формира јавно претпријатие за производство на струја со фотоволтаици. Оваа точка ќе биде предложена на седницата на Советот на Општи ...
ПОЧНА ДА РАБОТИ НОВО ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ НА ОПШТИНА АЕРОДРОМ, ПОСТАВУВАЊЕ ФОТОВОЛТАИЦИ И КОМПОСТИРАЊЕ ОТПАД СЕ ПРВИ ПРОЕКТИ

ПОЧНА ДА РАБОТИ НОВО ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ НА ОПШТИНА АЕРОДРОМ, ПОСТАВУВАЊЕ ФОТОВОЛТАИЦИ И КОМПОСТИРАЊЕ ОТПАД СЕ ПРВИ ПРОЕКТИ

Почна со работа новото јавно претпријатие за развој на Општина Аеродром. Како што кажа  директорот Владимир Стевков први проекти кои ќе се реализираат ...
ОПШТИНА АЕРОДРОМ НА ОГЛАС ЌЕ БИРА ЧЛЕНОВИ НА УПРАВЕН И НАДЗОРЕН ОДБОР ЗА НОВОТО ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ

ОПШТИНА АЕРОДРОМ НА ОГЛАС ЌЕ БИРА ЧЛЕНОВИ НА УПРАВЕН И НАДЗОРЕН ОДБОР ЗА НОВОТО ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ

Општина Аеродром објави оглас за избор на членови на Управен и Надзорен одбор на новото јавно претпријатие за развојни проекти. Од Општината велат дек ...
ОПШТИНА АЕРОДРОМ ФОРМИРАШЕ ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА РАЗВОЈ И ОДРЕДИ ДИРЕКТОР ЗА ДА ГО РАЗРАБОТИ

ОПШТИНА АЕРОДРОМ ФОРМИРАШЕ ЈАВНО ПРЕТПРИЈАТИЕ ЗА РАЗВОЈ И ОДРЕДИ ДИРЕКТОР ЗА ДА ГО РАЗРАБОТИ

Општина Аеродром формираше Јавното претпријатие со развојни проекти. За в.д. директор е назначен Владимир Стевков, кој треба да го регистрира новото п ...
ДЕПОНИЈАТА „ДРИСЛА“ ОД ДЕНЕСКА Е НА ГРАД СКОПЈЕ, ДИРЕКТОРОТ АНГЕЛОВ ЌЕ БИДЕ РАЗРЕШЕН УТРЕ

ДЕПОНИЈАТА „ДРИСЛА“ ОД ДЕНЕСКА Е НА ГРАД СКОПЈЕ, ДИРЕКТОРОТ АНГЕЛОВ ЌЕ БИДЕ РАЗРЕШЕН УТРЕ

Депонијата „Дрисла“ од денеска е во владение на Град Скопје. Централниот регистар ја впиша депонијата дека од приватна сопственост станува повторно ја ...
ДВЕТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ЗА ПАРКИРАЊЕ ВО ВЕЛЕС ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ЕДНО

ДВЕТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ЗА ПАРКИРАЊЕ ВО ВЕЛЕС ЌЕ СЕ СПОЈАТ ВО ЕДНО

На последната седница на Советот на Општина Велес е донесена одлука за започнување на постапката за спојување на ЈП „Велес паркинг“ со ЈП „Парк спорт“ ...
ЗНАЕШ ЛИ КОЈ СУМ, ЈАС НИКАДЕ НЕ ПЛАЌАМ, СЕ НАЈЧЕСТИ ЗАКАНИ КОН ВРАБОТЕНИТЕ НА ПАРКИНЗИТЕ ВО ОХРИД

ЗНАЕШ ЛИ КОЈ СУМ, ЈАС НИКАДЕ НЕ ПЛАЌАМ, СЕ НАЈЧЕСТИ ЗАКАНИ КОН ВРАБОТЕНИТЕ НА ПАРКИНЗИТЕ ВО ОХРИД

Вработените на паркинзите во Охрид со кои стопанисува Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ секојдевно добиваат закани од голем број возачи,  кои ги ...
1 2 10 / 13 НАПИСИ