Таг: Карпош

1 2 3 435 / 35 НАПИСИ
БОГОЕВ ЌЕ ФОРМИРА ТИМ ОД ПРАВНИЦИ И ГРАДЕЖНИ ИНЖЕНЕРИ ЗА СПОРНИТЕ ГРАДБИ ВО КАРПОШ

БОГОЕВ ЌЕ ФОРМИРА ТИМ ОД ПРАВНИЦИ И ГРАДЕЖНИ ИНЖЕНЕРИ ЗА СПОРНИТЕ ГРАДБИ ВО КАРПОШ

Стручен тим од правници и градежни инженери ќе ги испитуваат сите спорни градби во општина Карпош, најави градоначалникот Стефан Богоев. Тимот ќе тре ...
ОПОЖАРЕНИ ДИВИ ДЕПОНИИ ГИ ТРУЈАТ ЃОРЧЕ И КАРПОШ, ПОКАЖА ВОНРЕДНАТА КОНТРОЛА НА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

ОПОЖАРЕНИ ДИВИ ДЕПОНИИ ГИ ТРУЈАТ ЃОРЧЕ И КАРПОШ, ПОКАЖА ВОНРЕДНАТА КОНТРОЛА НА ДРЖАВНИОТ ИНСПЕКТОРАТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА

Вонредната ноќна контрола, што Државниот инспекторат за животна средина ја спроведе во петокот во Карпош и Ѓорче Петров, покажа дека непријатната мири ...
13 ДЕФЕКТОЛОЗИ ЌЕ РАБОТАТ СО ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО УЧИЛИШТАТА ВО КАРПОШ

13 ДЕФЕКТОЛОЗИ ЌЕ РАБОТАТ СО ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО УЧИЛИШТАТА ВО КАРПОШ

Тринаесет дефектолози ќе работат со децата со посебни потреби во основните училишта во Карпош. Општина Карпош во соработка со УНДП и Агенцијата за вра ...
ГРАДИЛИШТЕТО ВО ТАФТАЛИЏЕ ШТО ГО ЧУВААТ БОДИГАРДИ Е НА СНАБДУВАЧ НА ВЛАДАТА СО ЦВЕЌЕ

ГРАДИЛИШТЕТО ВО ТАФТАЛИЏЕ ШТО ГО ЧУВААТ БОДИГАРДИ Е НА СНАБДУВАЧ НА ВЛАДАТА СО ЦВЕЌЕ

Новата зграда на улицата Букурешка во скопско Тафталиџе, чие градилиште го чуваат бодигарди, ќе ја гради фирмата „Флорастат“ ДООЕЛ Скопје, информираа ...
ПАРКОТ ВО СКОПСКО ТАФТАЛИЏЕ ЌЕ СЕ БРАНИ СО ЖИВ ЅИД

ПАРКОТ ВО СКОПСКО ТАФТАЛИЏЕ ЌЕ СЕ БРАНИ СО ЖИВ ЅИД

Жителите на скопската населба Тафталиџе го засилуваат отпорот против изградба на петкатница на местото на паркот на улица Букурешка. Подготвени се со ...
1 2 3 435 / 35 НАПИСИ