Таг: клупи

КУМАНОВЦИ ГИ КОРНАТ ДАСКИТЕ ОД КЛУПИТЕ ЗА ДА СЕ ГРЕАТ НА НИВ

КУМАНОВЦИ ГИ КОРНАТ ДАСКИТЕ ОД КЛУПИТЕ ЗА ДА СЕ ГРЕАТ НА НИВ

Новите клупи, канти и канделабри, поставени Општина Куманово пред околу еден месец на повеќе локации во централното градско подрачје, секојдневно се ц ...
ПЛАНИНАРСКИОТ ДОМ НА ВОДНО КОНЕЧНО ДОБИ ВОДА, ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО РЕНОВИРА И КРОВОТ И ПРОСТОРИИТЕ

ПЛАНИНАРСКИОТ ДОМ НА ВОДНО КОНЕЧНО ДОБИ ВОДА, ГРАД СКОПЈЕ ЌЕ ГО РЕНОВИРА И КРОВОТ И ПРОСТОРИИТЕ

Град Скопје почна со реконструкција на планинарскиот дом на Водно. Во домот веќе е обезбедено водоснабдување, нов тоалет, поставени се клупи, маси, ле ...
СТУДЕНТИ НА АРХИТЕКТУРА ЌЕ ГИ ДИЗАЈНИРААТ НОВИТЕ КЛУПИ И КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ ВО СКОПЈЕ

СТУДЕНТИ НА АРХИТЕКТУРА ЌЕ ГИ ДИЗАЈНИРААТ НОВИТЕ КЛУПИ И КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ ВО СКОПЈЕ

Студентите на архитектура ќе го прават изгледот на новата урбана опрема која Град Скопје ќе ја поставува низ градот. Градоначалникот Петре Шилегов ...
3 / 3 НАПИСИ