Таг: Кокино

КОКИНО ТРИ ГОДИНИ ГО ЧЕКА ПРОЕКТОТ ОД ДРЖАВАТА, НЕМА СТРУЈА И ВОДА, А СЕ НАПЛАЌА БИЛЕТ

КОКИНО ТРИ ГОДИНИ ГО ЧЕКА ПРОЕКТОТ ОД ДРЖАВАТА, НЕМА СТРУЈА И ВОДА, А СЕ НАПЛАЌА БИЛЕТ

Државата не презема ништо за да го заживее археолошко-астрономскиот локалитет Кокино како атрактивна туристичка дестинација во регионот. Три и пол год ...
ОД ДЕНЕСКА ЗА ВЛЕЗ ВО КОКИНО ОД 30 ДО 120 ДЕНАРИ

ОД ДЕНЕСКА ЗА ВЛЕЗ ВО КОКИНО ОД 30 ДО 120 ДЕНАРИ

Од денеска се  наплаќа влезница за влез во мегалитската опсерваторија Кокино, според одлуката на Кумановскиот музеј за воведување систем за наплата на ...
БЕЈЛИ ГИ ПОВИКА ПАРТИИТЕ ДА ГИ ПОЧИТУВААТ СОБРАНИЕТО И СЈО

БЕЈЛИ ГИ ПОВИКА ПАРТИИТЕ ДА ГИ ПОЧИТУВААТ СОБРАНИЕТО И СЈО

Американскиот амбасадор Џес Бејли ги повика политичките партии и институциите да ги остранат сите пречки за работа на Специјалното јавно обвинителство ...
3 / 3 НАПИСИ