Таг: кредит

1 2 3 438 / 38 НАПИСИ
ВЛАДАТА ОДЛУЧИ ДА ОБЕЗБЕДИ КРЕДИТ ОД 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА НА ЈУГОХРОМ ЗА ИЗГРАДБА НА ФИЛТЕРСКА ПОСТРОЈКА

ВЛАДАТА ОДЛУЧИ ДА ОБЕЗБЕДИ КРЕДИТ ОД 1,5 МИЛИОНИ ЕВРА НА ЈУГОХРОМ ЗА ИЗГРАДБА НА ФИЛТЕРСКА ПОСТРОЈКА

Владата на денешната седница одлучи да обезбеди кредит за комбинатот Југохром од Јегуновце во висина од 1,5 милиони евра за изградба на филтерска пост ...
НАСТАВАТА ВО „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ЌЕ ПОЧНЕ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОРАДИ БЛОКИРАНАТА СМЕТКА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ОД РАСКИНАТИОТ ДОГОВОР НА ЖЕРНОВСКИ

НАСТАВАТА ВО „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ЌЕ ПОЧНЕ СЛЕДНАТА НЕДЕЛА ПОРАДИ БЛОКИРАНАТА СМЕТКА НА ОПШТИНА ЦЕНТАР ОД РАСКИНАТИОТ ДОГОВОР НА ЖЕРНОВСКИ

Учениците од основното училиште „Гоце Делчев“ во Општина Центар ќе почнат со настава другата недела бидејќи уште не е завршена реконструкцијата на шко ...
СО 3,4 МИЛИОНИ ЕВРА КРЕДИТ ОД СВЕТСКА БАНКА ВЛАДАТА ЌЕ СТИМУЛИРА ОТВОРАЊЕ НА СТАРТАП КОМПАНИИ

СО 3,4 МИЛИОНИ ЕВРА КРЕДИТ ОД СВЕТСКА БАНКА ВЛАДАТА ЌЕ СТИМУЛИРА ОТВОРАЊЕ НА СТАРТАП КОМПАНИИ

Со грант од 3,4 милиони евра Владата ќе поттикнува отворање на нови стартап компании, како и обнова на технологијата на постоечките компании за да бид ...
ВЛАДАТА ЌЕ ЗЕМЕ КРЕДИТ ОД 120 МИЛИОНИ ЕВРА ДА СЕ ПОКРИЈАТ ДОЛГОВИТЕ НА ОПШТИНИТЕ

ВЛАДАТА ЌЕ ЗЕМЕ КРЕДИТ ОД 120 МИЛИОНИ ЕВРА ДА СЕ ПОКРИЈАТ ДОЛГОВИТЕ НА ОПШТИНИТЕ

Владата ќе земе кредит да се исплатат долговите на општините. Ова денеска го најави премиерот Зоран Заев кој рече дека одлуката е веќе донесена држава ...
ПОЧНА ИСПЛАТАТА НА КРЕДИТОТ ЗА КАСАРНАТА, БИТОЛЧАНИ ЌЕ ГО ВРАЌААТ ДО 2030 ГОДИНА

ПОЧНА ИСПЛАТАТА НА КРЕДИТОТ ЗА КАСАРНАТА, БИТОЛЧАНИ ЌЕ ГО ВРАЌААТ ДО 2030 ГОДИНА

Новата локална власт во Битола годинава ќе го плаќа кредитот за инфраструктура во касарната што го подигна претходната локална самоуправа предводена о ...
ВЛАДАТА УШТЕ СЕ МИСЛИ КАДЕ ДА ГО ГРАДИ НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ

ВЛАДАТА УШТЕ СЕ МИСЛИ КАДЕ ДА ГО ГРАДИ НОВИОТ КЛИНИЧКИ ЦЕНТАР ВО СКОПЈЕ

Владата сè уште нема донесено одлука, и чекаме надлежните институции наредниве денови да достават уште некои информации, па ќе решиме дали новиот Клин ...
„КРЕДИСИМО“ СО НАГРАДА „САЈТ НА ГОДИНАТА“ И НОВА ПОНУДА ЗА КРЕДИТ ДО 80.000 ДЕНАРИ

„КРЕДИСИМО“ СО НАГРАДА „САЈТ НА ГОДИНАТА“ И НОВА ПОНУДА ЗА КРЕДИТ ДО 80.000 ДЕНАРИ

Водечката компанија за онлајн кредитирање „Кредисимо“, која викендов доби награда за сајт на годината, во пресрет на празниците нуди можност за аплици ...
ГРУЕВСКИ ГО ИЗГУБИ КРЕДИТОТ, ПОРАЧА ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА

ГРУЕВСКИ ГО ИЗГУБИ КРЕДИТОТ, ПОРАЧА ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА

Oткако е избран претседател на парламентот, сега конечно мора да се овозможи формирање нова влада, a Иванов мора да постапи согласно својата уставна о ...
1 2 3 438 / 38 НАПИСИ