Таг: Кучково

ВОДАТА ОД ЈАВНАТА ЧЕШМА ВО СКОПСКО КУЧКОВО НЕБЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ

ВОДАТА ОД ЈАВНАТА ЧЕШМА ВО СКОПСКО КУЧКОВО НЕБЕЗБЕДНА ЗА ПИЕЊЕ

Водата од јавната чешма во село Кучково е небезбедна за пиење поради присуство на бактерија ешерихија коли. Градоначалникот на Општина Ѓорче Петров ...
СО КОЊИ НА БОЖИЌНА ЛИТУРГИЈА ВО МАНАСТИРОТ СВЕТИ ЃОРЃИЈА ВО СКОПСКО КУЧКОВО

СО КОЊИ НА БОЖИЌНА ЛИТУРГИЈА ВО МАНАСТИРОТ СВЕТИ ЃОРЃИЈА ВО СКОПСКО КУЧКОВО

Со јавање коњи од населеното место Ново Село до Кучково во Скопје, денеска десетина граѓани го одбележаа Христовото раѓање. Втора година по ред, десет ...
ПОЖАРОТ НАД КУЧКОВО УШТЕ Е АКТИВЕН, СЕ ГАСИ И СО АВИОНИ

ПОЖАРОТ НАД КУЧКОВО УШТЕ Е АКТИВЕН, СЕ ГАСИ И СО АВИОНИ

Гори борова шума над скопското село Кучково, а според информациите од Центарот за управување со кризи и покрај тоа што екипи од повеќе служби се на те ...
ШУМСКИ ПОЖАР ГОРИ НАД СЕЛОТО КУЧКОВО, СКОПСКО

ШУМСКИ ПОЖАР ГОРИ НАД СЕЛОТО КУЧКОВО, СКОПСКО

Шумски пожар гори над скопското село Кучково. Во моментов на терен интервенира Пртивпожарната бригада на Скопје. Од Пожарната велат дека наскоро ќе ...
4 / 4 НАПИСИ