Таг: лабораторија

1 2 324 / 24 НАПИСИ
РАСТЕ СТЕРИЛИТЕТОТ КАЈ МАЖИТЕ, СЕГА СЕ ИЗРАМНЕТИ СО ЖЕНИТЕ

РАСТЕ СТЕРИЛИТЕТОТ КАЈ МАЖИТЕ, СЕГА СЕ ИЗРАМНЕТИ СО ЖЕНИТЕ

Црвената соба за донирање сперма на Клиниката за гинекологија и акушерство, која беше отворена во септември 2008 година, кога тогашниот министер за зд ...
ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ ЌЕ БАРААТ КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ ЗА НЕКВАЛИТЕТНИ И ФАЛСИФИКАТ ИНСУЛИНИ

ДИЈАБЕТИЧАРИТЕ ЌЕ БАРААТ КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ ЗА НЕКВАЛИТЕТНИ И ФАЛСИФИКАТ ИНСУЛИНИ

Болните од дијабетес бараат Агенцијата за лекови да каже од каде се набавува инсулинот, дали гарантира за неговата безбедност и каде е испитуван инсул ...
„МУ ВЛЕЗЕ СО МИНИЧОТ ПРЕКУ РЕД, А ЛУЃЕ НА ШТАКИ ЧЕКААТ“, ПАЦИЕНТКА СПРЕЧИ ПРЕГЛЕД СО ВРСКИ ВО ГРАДСКА БОЛНИЦА

„МУ ВЛЕЗЕ СО МИНИЧОТ ПРЕКУ РЕД, А ЛУЃЕ НА ШТАКИ ЧЕКААТ“, ПАЦИЕНТКА СПРЕЧИ ПРЕГЛЕД СО ВРСКИ ВО ГРАДСКА БОЛНИЦА

Утрово во лабораторијата на Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје пациентка се обиде преку ред да влезе за да ѝ земат крв и ги вознемири сит ...

СРАЗМЕРНО ТЕПАЊЕ

1 Џабе Цеца се рекламираше како настан на деценијата. Само што си отиде, во Македонија светна нова звезда. Агим Красниќи од Скопје - заробеник од Конд ...
1 2 324 / 24 НАПИСИ