Таг: лего коцки

ФРАНЦУСКАТА ПОЛИЦИЈА ОТКРИ МЕЃУНАРОДНА БАНДА НА КРАДЦИ НА „ЛЕГО“ КОЦКИ

ФРАНЦУСКАТА ПОЛИЦИЈА ОТКРИ МЕЃУНАРОДНА БАНДА НА КРАДЦИ НА „ЛЕГО“ КОЦКИ

Француската полиција објави дека истражува меѓународна банда на крадци на играчки со посебен афинитет кон „лего“ коцките и ги предупреди специјализира ...
ГЕРМАНКА ГРАДИ РАМПИ ЗА ИНВАЛИДСКИ КОЛИЧКИ ОД ЛЕГО КОЦКИ

ГЕРМАНКА ГРАДИ РАМПИ ЗА ИНВАЛИДСКИ КОЛИЧКИ ОД ЛЕГО КОЦКИ

Често соочувајќи се со проблеми во пристапот кон продавници и кафулиња, Германката Рита Ебел посегнала по забавно решение - рампи од лего коцки. Ше ...
ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ЌЕ ДОБИЈАТ ЕДУКАЦИЈА И ТЕРАПИЈА ПРЕКУ СПЕЦИЈАЛНА ПРОГРАМА СО ЛЕГО КОЦКИ

ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ЌЕ ДОБИЈАТ ЕДУКАЦИЈА И ТЕРАПИЈА ПРЕКУ СПЕЦИЈАЛНА ПРОГРАМА СО ЛЕГО КОЦКИ

Децата со попреченост ќе добијат едукација и терапија преку специјално дизајнирана програма Билд-ап со лего коцки на „Млади инженери“ (Young Engineers ...
3 / 3 НАПИСИ