Таг: линии

1 2 10 / 13 НАПИСИ
ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

ИМА ПРИЈАВЕНИ ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ НА ТРЕТИОТ ОГЛАС ЗА ЈАВЕН ПРЕВОЗ НА ГРАД СКОПЈЕ

Приватните превозници доставиле пријави на огласот кој го распиша Град Скопје за нивно враќање во јавниот превоз. Град Скопје на 6 март распиша трет о ...
АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

АРСОВСКА ВЕЛЕШЕ ДЕКА ИМА АВТОБУСИ И ПРИВАТНИЦИТЕ НЕ МУ ТРЕБААТ НА ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ, А РАСПИША ОГЛАС ЗА ИСТИТЕ ЛИНИИТЕ ПО КОИ ВОЗЕА СО ГОДИНИ

Град Скопје денеска објави нов оглас за доделување на линии во јавниот превоз на приватните превозници. Овој оглас е различен од претходниот кој пропа ...
СЕ ДОГОВОРИВМЕ СО АРСОВСКА, ПАК ЌЕ ВОЗИМЕ НА ИСТИТЕ ЛИНИИ И ЌЕ НИ СЕ ИСПЛАТИ ДОЛГОТ, ВЕЛАТ ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

СЕ ДОГОВОРИВМЕ СО АРСОВСКА, ПАК ЌЕ ВОЗИМЕ НА ИСТИТЕ ЛИНИИ И ЌЕ НИ СЕ ИСПЛАТИ ДОЛГОТ, ВЕЛАТ ПРИВАТНИТЕ ПРЕВОЗНИЦИ

Приватните превозници повторно ќе бидат дел од јавниот превоз, откако денеска постигнале договор со Град Скопје. Четврти месец тие не се дел од јавнио ...
КУМАНОВО ЌЕ ДОБИЕ БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ  ПРЕВОЗ, ЗАСЕГА Е ПРЕДВИДЕНО ДА ТРАЕ 6 МЕСЕЦИ И ЌЕ ЧИНИ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА

КУМАНОВО ЌЕ ДОБИЕ БЕСПЛАТЕН АВТОБУСКИ  ПРЕВОЗ, ЗАСЕГА Е ПРЕДВИДЕНО ДА ТРАЕ 6 МЕСЕЦИ И ЌЕ ЧИНИ ПОЛА МИЛИОН ЕВРА

Општина Куманово од 1 јануари ќе воведе бесплатен јавен превоз, кој е предвидено да трае 6 месeци. За таа услуга од општинскиот буџет на приватните пр ...
ГРАД СКОПЈЕ РАСПИША ВТОР ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ, НА ЛИНИИТЕ 9,11 И 12, СЕ БАРААТ 28 АВТОБУСИ И 59 ВОЗАЧИ

ГРАД СКОПЈЕ РАСПИША ВТОР ОГЛАС ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ, НА ЛИНИИТЕ 9,11 И 12, СЕ БАРААТ 28 АВТОБУСИ И 59 ВОЗАЧИ

Град Скопје објави и втор оглас за избор на приватни превозници кои ќе бидат дел од јавниот превоз во градот. Откако на 9 декември беше објавен оглас ...
ГРАД СКОПЈЕ ГО ОБЈАВИ ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ ЗА ДВЕ ЛИНИИ, БАРА 20 АВТОБУСИ И 44 ВОЗАЧИ

ГРАД СКОПЈЕ ГО ОБЈАВИ ОГЛАСОТ ЗА ПРИВАТНИ ПРЕВОЗНИЦИ ЗА ДВЕ ЛИНИИ, БАРА 20 АВТОБУСИ И 44 ВОЗАЧИ

Град Скопје денеска го објави огласот за избор на приватни превозници за линиите 20 и 22. Како што стои во огласот, за линијата 20 потребни се десет а ...
ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП НЕ КАЖУВА ДАЛИ ИМААТ КАПАЦИТЕТ ДА ГО ЗАМЕНАТ ПРИВАТНИКОТ „МАКЕКСПРЕС“, ИСКЛУЧУВА ТЕЛЕФОН НАМЕСТО ДА ОДГОВОРИ

ДИРЕКТОРОТ НА ЈСП НЕ КАЖУВА ДАЛИ ИМААТ КАПАЦИТЕТ ДА ГО ЗАМЕНАТ ПРИВАТНИКОТ „МАКЕКСПРЕС“, ИСКЛУЧУВА ТЕЛЕФОН НАМЕСТО ДА ОДГОВОРИ

Директорот на ЈСП „Скопје“ Александар Стојковски не кажува дали претпријатието има капацитет да го замени приватниот превозник „Макекспрес“ и од каде ...
ПРЕГОВАРАЧКИОТ ПРОЦЕС СО БУГАРИЈА МОРА ДА ЕВРОПЕИЗИРА, А НЕ ДА БУГАРИЗИРА, ДВА ИНСТИТУТА ГИ ПРЕТСТАВИЈА МАКЕДОНСКИТЕ ЦРВЕНИ ЛИНИИ

ПРЕГОВАРАЧКИОТ ПРОЦЕС СО БУГАРИЈА МОРА ДА ЕВРОПЕИЗИРА, А НЕ ДА БУГАРИЗИРА, ДВА ИНСТИТУТА ГИ ПРЕТСТАВИЈА МАКЕДОНСКИТЕ ЦРВЕНИ ЛИНИИ

Македонската држава не треба да престане да разговара со Бугарија, но исто така никогаш не смее да поддржи преговарачки процес со ЕУ, кој ќе стане осн ...
АРСОВСКА ТРЕБА ПРВО ДА ГИ ЗГОЛЕМИ АВТОБУСКИТЕ ЛИНИИ, ПА ПОСЛЕ ДА ВОВЕДУВА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ, ВЕЛИ ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ

АРСОВСКА ТРЕБА ПРВО ДА ГИ ЗГОЛЕМИ АВТОБУСКИТЕ ЛИНИИ, ПА ПОСЛЕ ДА ВОВЕДУВА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ, ВЕЛИ ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ

За да се воведе бесплатен автобуски превоз прво мора да се зголемат бројот на автобуски линии, вели директорот на приватниот превозник „Слобода превоз ...
ВЛАДАТА ДА НИ ДАДЕ ПОМОШ ЗА ГОРИВО ИЛИ ЌЕ ГИ РЕДУЦИРАМЕ ПРИВАТНИТЕ АВТОБУСИ, ВЕЛИ ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ ОД „СЛОБОДА ПРЕВОЗ“

ВЛАДАТА ДА НИ ДАДЕ ПОМОШ ЗА ГОРИВО ИЛИ ЌЕ ГИ РЕДУЦИРАМЕ ПРИВАТНИТЕ АВТОБУСИ, ВЕЛИ ЛЕНИН ЈОВАНОВСКИ ОД „СЛОБОДА ПРЕВОЗ“

Приватните автобуски превозници во Скопје бараат финансиска помош од Владата поради поскапувањето на метанот од 50 на 110 денари. Откако минатата неде ...
1 2 10 / 13 НАПИСИ