Таг: Лисабон

ВРАТЕТЕ СЕ НА НОВИНАРСТВОТО, ПОРАКА ОД САМИТОТ НА УРЕДНИЦИ ВО ЛИСАБОН

ВРАТЕТЕ СЕ НА НОВИНАРСТВОТО, ПОРАКА ОД САМИТОТ НА УРЕДНИЦИ ВО ЛИСАБОН

На последниот ден од Самитот на Глобалната мрежа на уредници што се одржува во Лисабон, помалку невообичаено од главната тема за роботите, вештачката ...
ДОАЃА ВРЕМЕ НА ОДМАЗДА НА НОВИНАРСТВОТО ПРОТИВ ФЕЈСБУК

ДОАЃА ВРЕМЕ НА ОДМАЗДА НА НОВИНАРСТВОТО ПРОТИВ ФЕЈСБУК

Глобалниот Самит на уредници во Лисабон е главно собир на големите издавачи и доминантни сопственици на медиумскиот пазар и тоа е главната фалинка на ...
ИСПРАВЕНИ ПРЕД НОВИ ПРЕЧКИ – Е ТЕМАТА НА САМИТОТ НА УРЕДНИЦИТЕ ОД СВЕТОТ ВО ЛИСАБОН

ИСПРАВЕНИ ПРЕД НОВИ ПРЕЧКИ – Е ТЕМАТА НА САМИТОТ НА УРЕДНИЦИТЕ ОД СВЕТОТ ВО ЛИСАБОН

Самитот на Глобалната мрежа на уредници почна денеска во срцето на Лисабон со поздравен говор на претседателот на мрежата Кори Хаик поставувајќи го то ...
ФАВОРИТКАТА НЕТА ОД ИЗРАЕЛ ПОБЕДИ НА ЕВРОВИЗИЈА

ФАВОРИТКАТА НЕТА ОД ИЗРАЕЛ ПОБЕДИ НА ЕВРОВИЗИЈА

Пејачкатa Нета од Израел, со песната „Играчка“ победи на 63.Евровизија, која се одржа во Лисабон, Португалија. За најдобра песна на Евровизија во ф ...
МАКЕДОНИЈА НЕ ВЛЕЗЕ ВО ФИНАЛЕТО НА ЕВРОВИЗИЈА

МАКЕДОНИЈА НЕ ВЛЕЗЕ ВО ФИНАЛЕТО НА ЕВРОВИЗИЈА

Македонија не влезе во финалето на 63. Евровизија во Лисабон, Португалија. Од 19-те учесници на првата полуфинална вечер, пласман во финалето за сабот ...
„АЈ КЈУ“ ВЕЧЕРВА ЌЕ НАСТАПАТ 11-ТИ НА ЕВРОВИЗИЈА ВО ЛИСАБОН

„АЈ КЈУ“ ВЕЧЕРВА ЌЕ НАСТАПАТ 11-ТИ НА ЕВРОВИЗИЈА ВО ЛИСАБОН

Вечерва во 21 часот во Лисабон, Португалија почнува првата полуфинална вечер на 63. Евровизија. Македонската група „Ај Кју“, во состав: Бојан Трајк ...
НАЈМАЛКУ 25 ЗАГИНАТИ ВО ШУМСКИ ПОЖАР ВО ПОРТУГАЛИЈА, ИЗГОРЕЛЕ ВО АВТОМОБИЛИТЕ

НАЈМАЛКУ 25 ЗАГИНАТИ ВО ШУМСКИ ПОЖАР ВО ПОРТУГАЛИЈА, ИЗГОРЕЛЕ ВО АВТОМОБИЛИТЕ

Најмалку 25 луѓе се загинати, од кои повеќето изгореле во колите на пат, во голем шумски пожар во централна Португалија, сооопшти Владата. „Бројот ...
7 / 7 НАПИСИ