Таг: локални избори 2017

1 2 10 / 16 НАПИСИ
ПРОСВЕТЛЕНА ПУБЛИКА

ПРОСВЕТЛЕНА ПУБЛИКА

1 Да нѐ оставеа да се порадувавме на животот барем една недела.Три дена радост, четвртиот – освестување. И контакт со реалноста. Пари нема. Завршиј ...
АМБАСАДАТА НА САД ИМ ЧЕСТИТАШЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ШТО ЌЕ ГО ПОДОБРАТ ДЕМОКРАТСКИОТ ПРОЦЕС

АМБАСАДАТА НА САД ИМ ЧЕСТИТАШЕ НА ГРАЃАНИТЕ ЗА ЛОКАЛНИТЕ ИЗБОРИ ШТО ЌЕ ГО ПОДОБРАТ ДЕМОКРАТСКИОТ ПРОЦЕС

Амбасадата на САД им честиташе на граѓаните на Македонија кои го искористија своето право на глас за време на локалните избори во октомври 2017 и ги п ...
ИЗБОРИТЕ ИМ ДАДОА ЧИСТ МАНДАТ НА ЛОКАЛНИТЕ ВЛАСТИ, ЛИДЕРИТЕ ДА СЕ ОДНЕСУВААТ ОДГОВОРНО, ПОРАКА ОД БРИСЕЛ

ИЗБОРИТЕ ИМ ДАДОА ЧИСТ МАНДАТ НА ЛОКАЛНИТЕ ВЛАСТИ, ЛИДЕРИТЕ ДА СЕ ОДНЕСУВААТ ОДГОВОРНО, ПОРАКА ОД БРИСЕЛ

  Локалните избори во Македонија им даваат чист мандат на новите градоначалници и советници за тоа како граѓаните сакаат да изгледаат локалнит ...
НОВИ ДЕВЕТ ПРАТЕНИЦИ ДОАЃААТ НА МЕСТО НА ИЗБРАНИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ

НОВИ ДЕВЕТ ПРАТЕНИЦИ ДОАЃААТ НА МЕСТО НА ИЗБРАНИТЕ ГРАДОНАЧАЛНИЦИ

Татијана Лалчевска, Анета Симеска-Димоска, Лидија Тасевска, Ристе Ташев, Костадин Костадинов, Агим Муртезанов, и Костадина Ацевски  се новите пратениц ...
ГРУЕВСКИ РЕЧЕ ДЕКА ВМРО-ДПМНЕ НЕ ГИ ПРИЗНАВА ИЗБОРИТЕ

ГРУЕВСКИ РЕЧЕ ДЕКА ВМРО-ДПМНЕ НЕ ГИ ПРИЗНАВА ИЗБОРИТЕ

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски еден час по завршување на вториот круг од локалните кажа дека не ги признава изборите и дека никогаш нема да ги ...
ЗА ИЗБОРЕН КРИМИНАЛ СЕ ОДИ В ЗАТВОР, ВО ОБВИНИТЕЛСТВО ПРИЈАВЕТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА ПОВРЗАНИ СО ИЗБОРИТЕ

ЗА ИЗБОРЕН КРИМИНАЛ СЕ ОДИ В ЗАТВОР, ВО ОБВИНИТЕЛСТВО ПРИЈАВЕТЕ КРИВИЧНИ ДЕЛА ПОВРЗАНИ СО ИЗБОРИТЕ

Јавното обвинителство пред одржувањето на вториот круг од локалните избори ги повика граѓаните и политичките партии да се воздржат од правење кривични ...
ИМ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ИМ ПУШТАТ СТРУЈА ОД СРБИЈА АКО ГЛАСААТ ЗА НИВ

ИМ ВЕТУВААТ ДЕКА ЌЕ ИМ ПУШТАТ СТРУЈА ОД СРБИЈА АКО ГЛАСААТ ЗА НИВ

Жителите на селата Татариновац, Сејдинце, Петровцe и Сушeво, кои се наоѓаат во општина Старо Нагоричане на самата македонско-српска граница, се жалат ...
ОБЛЕЧИ ВЛЕЧКИ

ОБЛЕЧИ ВЛЕЧКИ

1 Изгледа дека Американците претерале со тоа прскањето со алуминиум што го правеле од воздух, за да ги направат апатични Македонците. Па терапијата пр ...
БЕСА И АЛИЈАНСАТА ЗА АЛБАНЦИТЕ ЌЕ СИ ДАДАТ ПОДДРШКА ВО ВТОРИОТ КРУГ ОД ИЗБОРИТЕ, ОД ЗАЕВ ОЧЕКУВААТ ДА БИДЕ НЕУТРАЛЕН ВО СТРУГА

БЕСА И АЛИЈАНСАТА ЗА АЛБАНЦИТЕ ЌЕ СИ ДАДАТ ПОДДРШКА ВО ВТОРИОТ КРУГ ОД ИЗБОРИТЕ, ОД ЗАЕВ ОЧЕКУВААТ ДА БИДЕ НЕУТРАЛЕН ВО СТРУГА

Три дена по завршувањето на првиот круг од гласањето, Движењето Беса и Алијансата за Албанците склучија договор за поддршка во вториот круг на локални ...
ВО КУМАНОВО КАНДИДАТОТ НА ВМРО-ДПМНЕ МУ ЈА ЧЕСТИТАШЕ ПОБЕДАТА НА НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ОД СДСМ

ВО КУМАНОВО КАНДИДАТОТ НА ВМРО-ДПМНЕ МУ ЈА ЧЕСТИТАШЕ ПОБЕДАТА НА НОВИОТ ГРАДОНАЧАЛНИК ОД СДСМ

Кандидатот за градоначалник на Куманово од коалицијата на ВМРО-ДПМЕ, Зоран Ѓорѓиевски му ја честиташе победата на неговиот противкандидат од СДСМ Макс ...
1 2 10 / 16 НАПИСИ