Таг: Љупчо Николовски

1 4 5 654 / 54 НАПИСИ
ВО МАКЕДОНИЈА 445.000 ЛУЃЕ ЈАДАТ ЕДВАЈ ЕДНАШ ДНЕВНО

ВО МАКЕДОНИЈА 445.000 ЛУЃЕ ЈАДАТ ЕДВАЈ ЕДНАШ ДНЕВНО

Oколу 445.000 граѓани имат проблем да обезбедат храна и во просек имаат по еден оброк во денот. Во исто време, се фрла помеѓу 4.500 и 6.500 тони храна ...
ЌЕ КОМУНИЦИРАМЕ СО АРГУМЕНТИ, НЕ СО ЛАЖНИ ВЕСТИ, РЕЧЕ МАНДАТАРОТ ЗАЕВ НА КОНГРЕСОТ НА СДСМ

ЌЕ КОМУНИЦИРАМЕ СО АРГУМЕНТИ, НЕ СО ЛАЖНИ ВЕСТИ, РЕЧЕ МАНДАТАРОТ ЗАЕВ НА КОНГРЕСОТ НА СДСМ

Почна 22. Конгрес на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, на кој присуствуваат околу 700 делегати од сите општински организации на партијата. При ...
НАМЕРНО ГО БЛОКИРАТЕ СОБРАНИЕТО ЗА ДА НЕ СЕ ИСПЛАТАТ 100 МИЛИОНИ СУБВЕНЦИ ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ, ОБВИНИ ПРАТЕНИКОТ НИКОЛОВСКИ ОД СДСМ

НАМЕРНО ГО БЛОКИРАТЕ СОБРАНИЕТО ЗА ДА НЕ СЕ ИСПЛАТАТ 100 МИЛИОНИ СУБВЕНЦИ ЗА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ, ОБВИНИ ПРАТЕНИКОТ НИКОЛОВСКИ ОД СДСМ

СДСМ повторно го обвини претседавачот на конститутивната седница Трајко Вељаноски дека дозволува кршење на Деловникот и намерно го блокира Собранието ...
И ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ НА ЛИСТИТЕ НА СДСМ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ПРАТЕНИЦИ

И ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ НА ЛИСТИТЕ НА СДСМ ЗА КАНДИДАТИ ЗА ПРАТЕНИЦИ

СДСМ ги објави конечните листи за кандидати за пратеници на кои се предложени и видни активисти на Шарената револуција. На листите кои треба да ги ...
1 4 5 654 / 54 НАПИСИ