Таг: мамограф

1 212 / 12 НАПИСИ
МАМОГРАФОТ ВО БОЛНИЦАТА „НАУМ ОХРИДСКИ“ СЕ РАСИПАЛ ОД ПРЕКИН НА СТРУЈА

МАМОГРАФОТ ВО БОЛНИЦАТА „НАУМ ОХРИДСКИ“ СЕ РАСИПАЛ ОД ПРЕКИН НА СТРУЈА

Мамографот на Клиниката за хируршки болести „Св. Наум Охридски“, или поранешна градска болница, е во дефект, кој настанал при краткотраен прекин во сн ...
КАВАДАРЦИ ДОБИ МАМОГРАФ И ЗА ДВА МЕСЕЦА ОТКРИЕНИ ПЕТ СЛУЧАИ НА РАК НА ДОЈКА

КАВАДАРЦИ ДОБИ МАМОГРАФ И ЗА ДВА МЕСЕЦА ОТКРИЕНИ ПЕТ СЛУЧАИ НА РАК НА ДОЈКА

Во пет случаи е потврдено малигно заболување, а седум сомнителни се препратени на дополнителни испитувања, од вкупно 212 пациенти кои биле прегледани ...
1 212 / 12 НАПИСИ