Таг: манифестација

ВО ОХРИД ПОЧНУВА АЛТЕРНАТИВНО КУЛТУРНО ЛЕТО

ВО ОХРИД ПОЧНУВА АЛТЕРНАТИВНО КУЛТУРНО ЛЕТО

Од вечерва па во текот на летото во Охрид ќе се одвива алтернативно културно лето, манифестација која нема амбиции да биде замена на традиционалното О ...
„МОРСКИ СВЕТ“- КОМБИНАЦИЈА ОД ЈУЖНО ОВОШЈЕ И СЛАДОЛЕД ПОБЕДИ НА ВЕЛЕШКАТА СЛАДОЛЕДИЈАДА

„МОРСКИ СВЕТ“- КОМБИНАЦИЈА ОД ЈУЖНО ОВОШЈЕ И СЛАДОЛЕД ПОБЕДИ НА ВЕЛЕШКАТА СЛАДОЛЕДИЈАДА

Елена Тасева со десертот „Морски свет“ победи на манифестацијата Сладоледија во Велес, која се одржа по 12.пат. Годинава имаше шест натпреварувачки, ...
ОХРИД И ДЕБРЦА ЌЕ СЕ НАТПРЕВАРУВААТ КОЈ ПРАВИ ПОУБАВО ЃОМЛЕЗЕ

ОХРИД И ДЕБРЦА ЌЕ СЕ НАТПРЕВАРУВААТ КОЈ ПРАВИ ПОУБАВО ЃОМЛЕЗЕ

Охрид и селото Годивје во Дебрца летово ќе се натпреваруаат кој ќе направи поубаво ѓомлезе и кој ќе привлече повеќе натпреварувачки и посетители. В не ...
3 / 3 НАПИСИ