Таг: Меѓународна вселенска станица

КАПСУЛАТА НА ИЛОН МАСК СО ДВАЈЦА АСТРОНАУТИ СЕ СПОИ СО МЕЃУНАРОДНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА ПО 19 ЧАСОВИ ЛЕТ

КАПСУЛАТА НА ИЛОН МАСК СО ДВАЈЦА АСТРОНАУТИ СЕ СПОИ СО МЕЃУНАРОДНАТА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА ПО 19 ЧАСОВИ ЛЕТ

Капсулата на Илон Маск со двајца американски астронаути во посадата успешно се спои со Меѓународната вселенска станица (ИСС) по 19-часовен лет. Рак ...
РАКЕТАТА НА ИЛОН МАСК СО ДВАЈЦА АСТРОНАУТИ УСПЕШНО ЛАНСИРАНА ОД ФЛОРИДА

РАКЕТАТА НА ИЛОН МАСК СО ДВАЈЦА АСТРОНАУТИ УСПЕШНО ЛАНСИРАНА ОД ФЛОРИДА

Ракетата на Илон Маск со двајца американски астронаути во екипажот успешно е лансирана од вселенскиот центар „Кенеди“ во Флорида, означувајќи почеток ...
ТОА НИ Е РАБОТА – ПРВИОТ ЖЕНСКИ ТИМ ИМАШЕ УСПЕШНА МИСИЈА НАДВОР ВО ВСЕЛЕНАТА

ТОА НИ Е РАБОТА – ПРВИОТ ЖЕНСКИ ТИМ ИМАШЕ УСПЕШНА МИСИЈА НАДВОР ВО ВСЕЛЕНАТА

Кристина Кох и Џесика Меир денеска испишаа историја како прв женски тим кој направил прошетка во вселената. Опремени со клучеви, шрафцигери и алатк ...
ПРВИОТ ЖЕНСКИ ЕКИПАЖ УТРЕ ЌЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРОШЕТКА ВО ВСЕЛЕНАТА

ПРВИОТ ЖЕНСКИ ЕКИПАЖ УТРЕ ЌЕ ИЗЛЕЗЕ НА ПРОШЕТКА ВО ВСЕЛЕНАТА

Првата прошетка на женски екипаж во вселената во 61-годишната историја на НАСА конечно треба да се случи утре. Астронаутките Кристина Кох и Џесика ...
НАСА ГО ИСТРАЖУВА ПРВОТО КРИМИНАЛНО ДЕЛО НАПРАВЕНО ВО ВСЕЛЕНАТА

НАСА ГО ИСТРАЖУВА ПРВОТО КРИМИНАЛНО ДЕЛО НАПРАВЕНО ВО ВСЕЛЕНАТА

НАСА ги истражува тврдењата дека американска астронаутка незаконски влегла во банкарската сметка на својата поранешна партнерка од Меѓународната вселе ...
ПАПАТА ДОБИ АСТРОНАУТСКО ОДЕЛО СО БЕЛ ПЛАШТ

ПАПАТА ДОБИ АСТРОНАУТСКО ОДЕЛО СО БЕЛ ПЛАШТ

Астронаутите од Меѓународната вселенска станица му подарија на папата Фрањо сино одело, но за да се разликува од нивните, му додада бел плашт. „Бид ...
6 / 6 НАПИСИ