Таг: МЕСО

ТИГРИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА СЕ РАЗЛАДУВААТ СО СЛАДОЛЕД ОД ЗАМРЗНАТО МЕСО, НИЛСКИОТ КОЊ И МАЈМУНИТЕ СО ЛАДНА ЛУБЕНИЦА

ТИГРИТЕ ВО СКОПСКАТА ЗООЛОШКА СЕ РАЗЛАДУВААТ СО СЛАДОЛЕД ОД ЗАМРЗНАТО МЕСО, НИЛСКИОТ КОЊ И МАЈМУНИТЕ СО ЛАДНА ЛУБЕНИЦА

Со сладоледи и прскање со вода се разладуваат животните во скопската Зоолошка градина. Изминативе две недели во Скопје имаше високи температури, а мин ...
СПЕЦИЈАЛИТЕТОТ ПАСТРМА ЦЕЛ ВЕК СЕ ПРАВИ ВО КАСАПНИЦАТА НА АМБАРКОВИ ВО ВЕЛЕС

СПЕЦИЈАЛИТЕТОТ ПАСТРМА ЦЕЛ ВЕК СЕ ПРАВИ ВО КАСАПНИЦАТА НА АМБАРКОВИ ВО ВЕЛЕС

Во овој зимски период, во велешките месарници има зголемена побарувачка на месна преработка, по која градот е познат надалеку кај гурманите. Тоа е пас ...
СО СМЕНАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ССМ МИТРЕВСКИ, СИНДИКАЛИЗМОТ СЕ ОСЛОБОДИ ОД ПАРТИСКИ СТЕГИ, ВЕЛИ ПОВЕЛБАТА ЗА СОЛИДАРНОСТ

СО СМЕНАТА НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ССМ МИТРЕВСКИ, СИНДИКАЛИЗМОТ СЕ ОСЛОБОДИ ОД ПАРТИСКИ СТЕГИ, ВЕЛИ ПОВЕЛБАТА ЗА СОЛИДАРНОСТ

Потписниците на Повелбата за солидарност на синдикатите и здруженијата за заштита на работничките права бараат надлежните органи да преземат активност ...
3 / 3 НАПИСИ