Таг: Мирослав Шиповиќ

ВЛАДИКАТА АГАТАНГЕЛ НЀ НАРЕЧЕ АНТИХРИСТИ, А ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПО ГРЕШКА НЀ ВИКАА АНТИФАШИСТИ, СВЕДОЧЕШЕ ШИПОВИЌ ЗА НАСИЛСТВАТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

ВЛАДИКАТА АГАТАНГЕЛ НЀ НАРЕЧЕ АНТИХРИСТИ, А ДЕМОНСТРАНТИТЕ ПО ГРЕШКА НЀ ВИКАА АНТИФАШИСТИ, СВЕДОЧЕШЕ ШИПОВИЌ ЗА НАСИЛСТВАТА ВО ОПШТИНА ЦЕНТАР

Оштетениот и сведок, поранешниот претседател на Советот на Општина Центар, Мирослав Шиповиќ, денеска сведочеше во Кривичниот суд за предметот на СЈО „ ...
МИРОСЛАВ ШИПОВИЌ ЈА ПОВЛЕЧЕ ОСТАВКАТА ОД ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ ВО ЦЕНТАР

МИРОСЛАВ ШИПОВИЌ ЈА ПОВЛЕЧЕ ОСТАВКАТА ОД ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ ВО ЦЕНТАР

Мирослав Шиповиќ ја повлече оставката од функцијата претседавач на Советот на Општина Центар што ја поднесе вчера. Тој останува на функцијата на барањ ...
ШИПОВИЌ ЈА ПОВЛЕЧЕ ОСТАВКАТА, ОСТАНУВА ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ ВО ЦЕНТАР НА БАРАЊЕ НА СОВЕТНИК ОД СДСМ

ШИПОВИЌ ЈА ПОВЛЕЧЕ ОСТАВКАТА, ОСТАНУВА ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ ВО ЦЕНТАР НА БАРАЊЕ НА СОВЕТНИК ОД СДСМ

Мирослав Шиповиќ ја повлече оставката од функцијата претседавач на Советот на Општина Центар што ја поднесе вчера. Тој останува на функцијат ...
ШИПОВИЌ ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

ШИПОВИЌ ОД ЛИЧНИ ПРИЧИНИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД ПРЕТСЕДАВАЧ НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ЦЕНТАР

Претседавачот на Советот на скопската Општина Центар Мирослав Шиповиќ денеска поднесе оставка од функцијата. Во образложението на оставката Шиповиќ ...
ПИЧПРИЧ ЗА 8 МАРТ – ПРАВДАТА Е ВЉУБЕНА ВО НАСИЛЕН ДЕЧКО КАКО ШТО Е ВЛАСТА

ПИЧПРИЧ ЗА 8 МАРТ – ПРАВДАТА Е ВЉУБЕНА ВО НАСИЛЕН ДЕЧКО КАКО ШТО Е ВЛАСТА

Како зрела праска во лето, беше најавена гала вечерта на раскажување женски приказни „ПичПрич“, што во рамки на фестивалот „Прво па женско“ се одржа с ...
5 / 5 НАПИСИ