Таг: МНР

1 5 6 763 / 63 НАПИСИ
СО ЧАТАЛЧИЊА ОБОЕН СТИРОПОРОТ НА ВЛАДА

СО ЧАТАЛЧИЊА ОБОЕН СТИРОПОРОТ НА ВЛАДА

Пред Влада шарените револуционери извадија уште еден изум за боење-мали чаталчиња. Со нив фрлија највеќе боја на стиропорната фасада на Владата од поч ...
ПАДНА СКЕЛЕТО ПРЕД ВЛАДА, РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ НАКИСНАТИ

ПАДНА СКЕЛЕТО ПРЕД ВЛАДА, РЕВОЛУЦИОНЕРИТЕ НАКИСНАТИ

Шарените револуционери стигнаа пред Влада. Во моментот кога се собираа, падна скелето поставено на дел од зградата на Владата што предизвика овации ка ...
ШАРЕНО И МНР ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

ШАРЕНО И МНР ВО ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА

„Шарената револуца“ ја погоди и зградата во која е сместено Министерството за надворешни работи (МНР). Демонстрантите фрлаат балони со боја и извикува ...
1 5 6 763 / 63 НАПИСИ