Таг: Мој термин

1 2 3 433 / 33 НАПИСИ
ФИЛИПЧЕ ТРЕБА ДА ГО СПАСУВА ЗДРАВСТВОТО КАКО ДА СПАСУВА ПАЦИЕНТ НА УМИРАЊЕ СО ДОЛГ ОД 57 МИЛИОНИ ЕВРА

ФИЛИПЧЕ ТРЕБА ДА ГО СПАСУВА ЗДРАВСТВОТО КАКО ДА СПАСУВА ПАЦИЕНТ НА УМИРАЊЕ СО ДОЛГ ОД 57 МИЛИОНИ ЕВРА

Увоз на сомнителни лекови со паралелен увоз, болници без лекари, недоволно медицински сестри, недостиг од реагенси, лекови и материјал за работа, преп ...
СТОГОДИШНИЦИ ИМААТ ТЕРМИН ЗА ПРЕГЛЕД ВО БОЛНИЦА, НАЈСТАРИОТ ИМА 106 ГОДИНИ

СТОГОДИШНИЦИ ИМААТ ТЕРМИН ЗА ПРЕГЛЕД ВО БОЛНИЦА, НАЈСТАРИОТ ИМА 106 ГОДИНИ

Стогодишни пациенти имаат закажан термин за лекарски преглед, покажува електронскиот систем за закажување МојТермин. Според податоците од овој систем, ...
ЛЕКАРСКАТА КОМОРА БАРА УКИНУВАЊЕ НА РЕФОРМИТЕ НА ТОДОРОВ

ЛЕКАРСКАТА КОМОРА БАРА УКИНУВАЊЕ НА РЕФОРМИТЕ НА ТОДОРОВ

Лекарската комора на Македонија ќе бара од новата Влада да го редефинира електронскиот систем за закажување „МојТермин“, бидејќи сега како што е поста ...
1 2 3 433 / 33 НАПИСИ