Таг: мрежа

93-ГОДИШЕН БИТОЛЧАНЕЦ ИЗГОРЕ ВО ПОЖАР ВО СТАН, ВО ВИСОКОКАТНИЦАТА НЕ РАБОТЕЛА ХИДРАНТСКАТА МРЕЖА

93-ГОДИШЕН БИТОЛЧАНЕЦ ИЗГОРЕ ВО ПОЖАР ВО СТАН, ВО ВИСОКОКАТНИЦАТА НЕ РАБОТЕЛА ХИДРАНТСКАТА МРЕЖА

93-годишен битолчанец изгоре при пожар во стан на 11. кат во висококатница на булевар Први мај во Битола, а неговиот син со кого живееле заедно и друг ...
ВЕЛЕС ИМА САМО 3 НАДЗЕМНИ ХИДРАНТИ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР

ВЕЛЕС ИМА САМО 3 НАДЗЕМНИ ХИДРАНТИ ЗА ГАСЕЊЕ ПОЖАР

На Велес му треба хидрантска мрежа во високите делови на градот, а во центарот и надземни хидранти, за да може противпожарната единица да интервенира ...
КОЖА, ЧКЕМБИЊА И РАТКАПНИ ЈА ЗАТНАА КАНАЛИЗАЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ

КОЖА, ЧКЕМБИЊА И РАТКАПНИ ЈА ЗАТНАА КАНАЛИЗАЦИЈАТА ВО СКОПЈЕ

Авто делови, раткапни, кожа од животни, чкембиња се фрлаат во канализационата мрежа низ Скопје. Екипите на ЈП „Водовод и канализација“ изминатиов пери ...
СКОПСКИ „ВОДОВОД“ КУПИ ЧЕТИРИ ВОЗИЛА И ДВЕ ПРИКОЛКИ СО ПУМПА ЗА ОТПУШУВАЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈА

СКОПСКИ „ВОДОВОД“ КУПИ ЧЕТИРИ ВОЗИЛА И ДВЕ ПРИКОЛКИ СО ПУМПА ЗА ОТПУШУВАЊЕ КАНАЛИЗАЦИЈА

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ во Скопје купи четири нови возила и две приколки со пумпа за отпушување на канализационите мрежи. Возила ...
ДОЈРАН ДОБИ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ПО ДВЕ НЕДЕЛИ ДЕФЕКТИ НА МРЕЖАТА

ДОЈРАН ДОБИ ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ПО ДВЕ НЕДЕЛИ ДЕФЕКТИ НА МРЕЖАТА

Жителите и сопствениците на викендици во Дојран добија вода за пиење откако во изминативе две недели, поради чести дефекти на водоводната мрежа и преп ...
5 / 5 НАПИСИ