Таг: Пчиња

БИСЛИМСКА КЛИСУРА НА РЕКАТА ПЧИЊА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦЕНТАР ЗА ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВИ

БИСЛИМСКА КЛИСУРА НА РЕКАТА ПЧИЊА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО ЦЕНТАР ЗА ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВИ

Куманово ќе добие спортско-рекреативен центар за алпинизам, кајак на мирни води и велосипедизам. Проектот „Уредување и валоризација на спортско-рекреа ...
11-ГОДИШНИОТ МАРКО ГАЗИ РЕКА И ЈА ПОМИНУВА СРПСКО-МАКЕДОНСКАТА ГРАНИЦА ЗА ДА СТИГНЕ НА УЧИЛИШТЕ

11-ГОДИШНИОТ МАРКО ГАЗИ РЕКА И ЈА ПОМИНУВА СРПСКО-МАКЕДОНСКАТА ГРАНИЦА ЗА ДА СТИГНЕ НА УЧИЛИШТЕ

Единаесетгодишно момче од Србија ја преоѓа државната граница за да оди на училиште во Македонија.  Шесттодделенецот Марко Арсовски од селото Горни Ста ...
ГОРИ ДЕПОНИЈАТА КРАСТА ВО КУМАНОВО, ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ ИСТРАЖУВА ДАЛИ Е НАМЕРНО ЗАПАЛЕНА

ГОРИ ДЕПОНИЈАТА КРАСТА ВО КУМАНОВО, ПОЛИЦИЈАТА ЌЕ ИСТРАЖУВА ДАЛИ Е НАМЕРНО ЗАПАЛЕНА

Од ноќеска гори депонијата Краста, во близина на селото Пчиња, на која се изнесува ѓубрето од Куманово. Екипи на Противпожарната единица Куманово и ЈП ...
3 / 3 НАПИСИ