Таг: Пивара Скопје

1 2 3 10 / 26 НАПИСИ
КАПАЧИЊАТА ОД ПИЈАЛОЦИТЕ НА „ПИВАРА СКОПЈЕ“ ЌЕ БИДАТ ПРИЦВРСТЕНИ НА ШИШИЊАТА ЗА И ТИЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ

КАПАЧИЊАТА ОД ПИЈАЛОЦИТЕ НА „ПИВАРА СКОПЈЕ“ ЌЕ БИДАТ ПРИЦВРСТЕНИ НА ШИШИЊАТА ЗА И ТИЕ ДА СЕ РЕЦИКЛИРААТ

Новите пластични шишиња на безалкохолните пијалаци од понудата на „Пивара Скопје“ ќе бидат со капачиња кои се прицврстени на амбалажата. Со ваквата но ...
„ПИВАРА СКОПЈЕ“ ЗАЕДНО СО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОЛОГИЈА И „ПАКОМАК“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ОБЕЛЕЖЈА

„ПИВАРА СКОПЈЕ“ ЗАЕДНО СО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЕКОЛОГИЈА И „ПАКОМАК“ ЌЕ ГИ ЧИСТАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ОБЕЛЕЖЈА

„Пивара Скопје“ во соработка со Министерството за животна средина и „Пакомак“ почнува кампања за чистење на националните обележја низ земјава. Преку п ...
НОВА КАМПАЊА „ОТВОРИ СКОПСКО ЗА…“ СО МУЗИКА ОД РИСТО ВРТЕВ И НОВОГРАДСКА

НОВА КАМПАЊА „ОТВОРИ СКОПСКО ЗА…“ СО МУЗИКА ОД РИСТО ВРТЕВ И НОВОГРАДСКА

„Пивара Скопје“ ја започна својата нова кампања „Отвори Скопско за...“. Видеото за кампањата го режираше Марија Апчевска, а музиката е на Ристо Врт ...
НУРКАЧИТЕ ОД АКВАТЕК ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ВО НОВИОТ СПОТ НА „СКОПСКО“

НУРКАЧИТЕ ОД АКВАТЕК ГО ЧИСТАТ ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО ВО НОВИОТ СПОТ НА „СКОПСКО“

„Скопско и сè е можно“ стана „Заедно и сè е можно“ во новата реклама на „скопско“, која повикува да ги чуваме Охридското Езеро и природата воопшто. Гл ...
100-ГОДИШНАТА ПИВАРА СКОПЈЕ ОТВОРИ НОВИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ ЗА МЛАДИТЕ И НАЈАВИ ИНВЕСТИЦИИ ЗА СЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ

100-ГОДИШНАТА ПИВАРА СКОПЈЕ ОТВОРИ НОВИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ ЗА МЛАДИТЕ И НАЈАВИ ИНВЕСТИЦИИ ЗА СЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ

Генералниот директор на Пивара Скопје Горан Сладиќ на отворањето на новите деловни простории во компанијата, во рамки на неодамнешната инвестиција од ...
ЛЕГЕНДАТА НА СПОРТСКОТО НОВИНАРСТВО АТАНАС КОСТОВСКИ ВО НОВИОТ СПОТ „ЗАЕДНО И СЀ Е МОЖНО“ НА СКОПСКО ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

ЛЕГЕНДАТА НА СПОРТСКОТО НОВИНАРСТВО АТАНАС КОСТОВСКИ ВО НОВИОТ СПОТ „ЗАЕДНО И СЀ Е МОЖНО“ НА СКОПСКО ЗА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО

„Заедно и сè е можно“ е пораката на новата реклама на „Скопско“, која треба да инспирира да се свртиме кон други, да си подадеме рака и преку секојдне ...
ПИВАРА СКОПЈЕ ДОБИ НОВА А-ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА

ПИВАРА СКОПЈЕ ДОБИ НОВА А-ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА

Министерството за животна средина и просторно планирање ѝ додели на Пивара Скопје нова А-интегрирана еколошка дозвола со важност во наредните седум го ...
„ПИВАРА СКОПЈЕ“ НАГРАДЕНА ЗА НАЈДОБРИ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ ПРАКТИКИ ВО 2019

„ПИВАРА СКОПЈЕ“ НАГРАДЕНА ЗА НАЈДОБРИ ОПШТЕСТВЕНО ОДГОВОРНИ ПРАКТИКИ ВО 2019

„Пивара Скопје“ доби награди за најдобри општествено одговорни практики, што ги доделуваат Министерството за економија и Националното координативно те ...
СКОПСКО ОДБЕЛЕЖУВА 95-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ СО НОВА КОМУНИКАЦИСКА ПЛАТФОРМА

СКОПСКО ОДБЕЛЕЖУВА 95-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ СО НОВА КОМУНИКАЦИСКА ПЛАТФОРМА

Пивара Скопје започнува со одбележувањето на 95- годишнината на носечкиот бренд во своето пивско портфолио - Скопско, со нова комуникациска платформа. ...
ВО ПОЛИКЛИНИКАТА ЈАНЕ САНДАНСКИ ВО СКОПЈЕ ОТВОРЕНО ШКОЛО ЗА РOДИТЕЛСТВО

ВО ПОЛИКЛИНИКАТА ЈАНЕ САНДАНСКИ ВО СКОПЈЕ ОТВОРЕНО ШКОЛО ЗА РOДИТЕЛСТВО

Во поликлиниката „Јане Сандански“ во Скопје денес беше отворено првото „Роса школо за родителство“, каде идните родители и членови на нивните семејств ...
1 2 3 10 / 26 НАПИСИ