Таг: попишувачи

ДАВАМЕ МОЖНОСТ ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ ПОПИШАТ И ВО ОПШТИНИТЕ, НО НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ДА ДОЈДЕМЕ ДОМА, ВЕЛИ СИМОВСКИ

ДАВАМЕ МОЖНОСТ ГРАЃАНИТЕ ДА СЕ ПОПИШАТ И ВО ОПШТИНИТЕ, НО НЕ ЗНАЧИ ДЕКА НЕМА ДА ДОЈДЕМЕ ДОМА, ВЕЛИ СИМОВСКИ

Даваме можност и замолуваме оние граѓани кои можат да појдат да се попишат во Општината, вели директорот на Заводот за статитстика Апостол Симовски. ...
ПОПИСОТ ПРОДОЛЖИ СО ПОСАКУВАНИОТ ИНТЕНЗИТЕТ, ДОСЕГА ПОПИШАНИ СЕ НАД 300 ИЛЈАДИ ГРАЃАНИ, ВЕЛАТ ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА

ПОПИСОТ ПРОДОЛЖИ СО ПОСАКУВАНИОТ ИНТЕНЗИТЕТ, ДОСЕГА ПОПИШАНИ СЕ НАД 300 ИЛЈАДИ ГРАЃАНИ, ВЕЛАТ ОД ДРЖАВНИОТ ЗАВОД ЗА СТАТИСТИКА

Попишувањето продолжува со посакуваниот интензитет и темпо, соопшти Државниот завод за статистика, три дена откако оттаму рекоа дека се соочуваат со п ...
ПОПИСОТ УСПЕШНО СТАРТУВАШЕ, НО ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ СО ИНТЕРНЕТОТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

ПОПИСОТ УСПЕШНО СТАРТУВАШЕ, НО ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ СО ИНТЕРНЕТОТ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

Директорот на Државниот завод за статистика Апостол Симовски е задоволен како почна пописот, иако денеска се соочиле со проблеми со интернетот на ниво ...
НЕ ПРИМАЈТЕ ДОМА ПОПИШУВАЧ БЕЗ ЛЕГИТИМАЦИЈА, ИМА СЕКАКВИ ПРОВОКАТОРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

НЕ ПРИМАЈТЕ ДОМА ПОПИШУВАЧ БЕЗ ЛЕГИТИМАЦИЈА, ИМА СЕКАКВИ ПРОВОКАТОРИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

После 20 години, денес почна најважната статистичка операција во државата, пописот, кој е во интерес на сите со цел да се приберат доволен број на инф ...
НА ОНИЕ ШТО ИНСИСТИРААТ ДА БИДАТ ПОПИШАНИ ОД ВАКЦИНИРАНИ ПОПИШУВАЧИ ЌЕ ИМ ГО ОБЕЗБЕДИМЕ ТОА, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

НА ОНИЕ ШТО ИНСИСТИРААТ ДА БИДАТ ПОПИШАНИ ОД ВАКЦИНИРАНИ ПОПИШУВАЧИ ЌЕ ИМ ГО ОБЕЗБЕДИМЕ ТОА, РЕЧЕ ДИРЕКТОРОТ НА ДЗС СИМОВСКИ

Секој што инсистира да биде попишан од вакцинициран попишувач, ние ќе му го обезбедиме тоа, изјави директорот на Државниот завод за статистика (ДЗС) А ...
МАКЕДОНИЈА ЕКСПРЕС

МАКЕДОНИЈА ЕКСПРЕС

Ако Грција можеше среде четврти бран од пандемијата да пушти на неплатен одмор илјадници лекари и сестри што не се вакцинирани, зошто кај нас воопшто ...
ЗА ПОПИСОТ ВО НОВО СЕЛО И БОСИЛОВО НЕ СЕ ЈАВИЈА ДОВОЛНО ПОПИШУВАЧИ, ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ СО ПОМАЛ БРОЈ ЗАШТО СЕЛАТА СЕ ПОЛУПРАЗНИ

ЗА ПОПИСОТ ВО НОВО СЕЛО И БОСИЛОВО НЕ СЕ ЈАВИЈА ДОВОЛНО ПОПИШУВАЧИ, ЌЕ СЕ СПРОВЕДЕ СО ПОМАЛ БРОЈ ЗАШТО СЕЛАТА СЕ ПОЛУПРАЗНИ

Претстојниот попис ќе се реализира во општините Ново Село и Босилово со 14 попишувачи помалку од потребната бројка, бидејќи на трите јавни повици обја ...
ПОПОЛНЕТ БРОЈОТ НА ПОПИШУВАЧИ ВО ТЕТОВО, ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА АРИФИ ПРЕКУ ФЕЈСБУК ГИ ПОВИКУВА ИСЕЛЕНИЦИТЕ ДА СЕ ПОПИШАТ

ПОПОЛНЕТ БРОЈОТ НА ПОПИШУВАЧИ ВО ТЕТОВО, ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА АРИФИ ПРЕКУ ФЕЈСБУК ГИ ПОВИКУВА ИСЕЛЕНИЦИТЕ ДА СЕ ПОПИШАТ

Бројот на попишувачи за претстојниот попис во пописниот реон 32, кој ги опфаќа општините Тетово и Боговиње, е пополнет. На првиот конкурс за бараните ...
8 / 8 НАПИСИ