Таг: Прибе

1 2 3 4 10 / 35 НАПИСИ
ПРВИН ДА КАЖЕТЕ ЗА ПРИТИСОЦИТЕ ВРЗ ДАМЕВА И ЦРВЕНКОВСКА, ПА ПОСЛЕ ВИКАЈТЕ МЕ НА СОСЛУШУВАЊЕ ЗА ДАДЕНО ИНТЕРВЈУ, МУ КАЖА БЕСА АДЕМИ НА СУДСКИОТ СОВЕТ

ПРВИН ДА КАЖЕТЕ ЗА ПРИТИСОЦИТЕ ВРЗ ДАМЕВА И ЦРВЕНКОВСКА, ПА ПОСЛЕ ВИКАЈТЕ МЕ НА СОСЛУШУВАЊЕ ЗА ДАДЕНО ИНТЕРВЈУ, МУ КАЖА БЕСА АДЕМИ НА СУДСКИОТ СОВЕТ

Претседателката на Врховниот суд Беса Адеми денеска не му отиде на Судскиот совет кој за во 11 часот закажа нејзино сослушување, откако во петокот во ...
ЗАЕВ СИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД СУДСКОТО РЕФОРМСКО ТЕЛО ШТО НИШТО НЕ СРАБОТИ

ЗАЕВ СИ ДАДЕ ОСТАВКА ОД СУДСКОТО РЕФОРМСКО ТЕЛО ШТО НИШТО НЕ СРАБОТИ

Нема официјално образложение од премиерот Зоран Заев и од Владата зошто тој одлучил да си даде оставка од претседател на телото за судски реформи, фун ...
УКИНУВАЊЕТО НА ЧЛЕНОТ  ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОМУНИКАЦИИТЕ НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦАТА НА УСТАВЕН СУД

УКИНУВАЊЕТО НА ЧЛЕНОТ ЗА СЛЕДЕЊЕ НА КОМУНИКАЦИИТЕ НЕ Е НА ДНЕВЕН РЕД НА СЕДНИЦАТА НА УСТАВЕН СУД

Уставниот суд на седницата, закажана за следната среда, нема да одлучува за уставноста и законитоста на член 175 од Законот за електронски комуникации ...
ВАНГЕЛОВСКИ НЕ ДАВА УВИД ВО ЕЛЕКТРОНСКИОТ СИСТЕМ ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ

ВАНГЕЛОВСКИ НЕ ДАВА УВИД ВО ЕЛЕКТРОНСКИОТ СИСТЕМ ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ

Министерот за правда Биљен Саљији кажа дека формирал посебен тим да изврши увид во системот за управување со судски предмети (АКМИС) за да се утврдат ...
НАИВНИ СУДИИ

НАИВНИ СУДИИ

1 Сите знаеја дека обвинетите од СЈО за нелегалното прислушување на илјадници граѓани и за уништувањето на  опремата за прислушување ќе избегаат. Ама ...
ЗАРАДИ ПРИБЕ ЌЕ СЕ РЕГУЛИРА И АВТОРСТВОТО ПРИ СВИРЕЊЕ НА СВАДБИ

ЗАРАДИ ПРИБЕ ЌЕ СЕ РЕГУЛИРА И АВТОРСТВОТО ПРИ СВИРЕЊЕ НА СВАДБИ

Хаос владее во областа на заштита на авторското и на сродните права во земјава, откако Законот од 2010 година, кој беше целосно во корелација со европ ...
КАРАЏОВСКИ ЌЕ СИ БИРА СУДИИ И ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СУДОВИ ДОДЕКА ЗАЕВ ГО ПРОМОВИРА ПЛАНОТ ЗА РЕФОРМИ ВО СУДСТВОТО

КАРАЏОВСКИ ЌЕ СИ БИРА СУДИИ И ПРЕТСЕДАТЕЛИ НА СУДОВИ ДОДЕКА ЗАЕВ ГО ПРОМОВИРА ПЛАНОТ ЗА РЕФОРМИ ВО СУДСТВОТО

Судскиот совет на седницата закажана за в четврток ќе носи одлуки за избор на претседател на Основниот суд Скопје 1, каде в.д. претседател е Стојанче ...
ПРЖИНСКА ВЛАДА НА 31 АВГУСТ, ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

ПРЖИНСКА ВЛАДА НА 31 АВГУСТ, ИЗБОРИ НА 11 ДЕКЕМВРИ

На 31 август треба да се избере нова техничка Пржинска влада, а изборите ќе бидат на 4 или 11 декември, се договорија денеска политичките партии ВМРО- ...
СОБРАНИЕТО СО НОВ ЗАКОН ЌЕ МУ ГИ ВРЗЕ РАЦЕТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

СОБРАНИЕТО СО НОВ ЗАКОН ЌЕ МУ ГИ ВРЗЕ РАЦЕТЕ НА НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ

Народниот правобранител останува финансиски зависен од Владата, останува без механизми (санкции) кои ќе ги натераат министерствата и органите на држав ...
ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СО МИЛИЈАРДА ПРИЧИНИ ЗА ПРОТЕСТ ТРГНА КОН МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА СО МИЛИЈАРДА ПРИЧИНИ ЗА ПРОТЕСТ ТРГНА КОН МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

Со пораката „1.1 милијарди причини за крај“ на централниот транспарент Шарената револуција го почна протестот. Демонстрантите морно маршираат по улица ...
1 2 3 4 10 / 35 НАПИСИ