Таг: психолог

ПРВАЧИЊАТА ОСТАНАА БЕЗ ПИСМЕНОСТ, ТИНЕЈЏЕРИТЕ БЕЗ СИМПАТИИТЕ, СИТЕ ЕДВАЈ ЧЕКААТ ДА СЕ ВРАТАТ МЕЃУ ВРСНИЦИТЕ, ВЕЛИ УЧИЛИШНИОТ ПСИХОЛОГ АНА ПОПРИЗОВА

ПРВАЧИЊАТА ОСТАНАА БЕЗ ПИСМЕНОСТ, ТИНЕЈЏЕРИТЕ БЕЗ СИМПАТИИТЕ, СИТЕ ЕДВАЈ ЧЕКААТ ДА СЕ ВРАТАТ МЕЃУ ВРСНИЦИТЕ, ВЕЛИ УЧИЛИШНИОТ ПСИХОЛОГ АНА ПОПРИЗОВА

  Какви последици ќе има несоцијализацијата, неспортувањето, физичкото отсуство од училиште по менталното здравје и по развојот на децата и уч ...
ЗДРУЖЕНИЕТО „ЖИВОТ СО ПРЕДИЗВИЦИ“ ОТВОРИ ЛИНИЈА ЗА ПСИХОЛОШКА И ПСИХОТЕРАПЕВТСКА ПОМОШ НА ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

ЗДРУЖЕНИЕТО „ЖИВОТ СО ПРЕДИЗВИЦИ“ ОТВОРИ ЛИНИЈА ЗА ПСИХОЛОШКА И ПСИХОТЕРАПЕВТСКА ПОМОШ НА ЛИЦАТА СО РЕТКИ БОЛЕСТИ

Лицата со ретки болести и нивните семејства отсега ќе добиваат психолошка и психотерапевтска поддршка ќе добиваат во НЕОКОРТЕКС – Центар за психотерап ...
10 ДЕФЕКТОЛОЗИ ЌЕ РАБОТАТ СО ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО УЧИЛИШТАТА ВО АЕРОДРОМ

10 ДЕФЕКТОЛОЗИ ЌЕ РАБОТАТ СО ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ ВО УЧИЛИШТАТА ВО АЕРОДРОМ

Десет лица односно дефектолог, психолог и педагог од септември ќе бидат ангажирани во три основни училишта во општина Аерoдром за помош на во образовн ...
3 / 3 НАПИСИ