Таг: рецензија

ФАСЦИНАНТЕН, ЗАСЛЕПУВАЧКИ, КОМПЛЕКСЕН, ВЕЛИ „ХОЛИВУД РЕПОРТЕР“ ЗА „ВРБА“

ФАСЦИНАНТЕН, ЗАСЛЕПУВАЧКИ, КОМПЛЕКСЕН, ВЕЛИ „ХОЛИВУД РЕПОРТЕР“ ЗА „ВРБА“

„Фасцинантен... Заслепувачки... Комплексен“, вели прочуеното филмско списание „Холивуд репортер“ во рецензијата за „Врба“ на Милчо Манчевски. „Холивуд ...
ВЕЛИЧЕСТВЕН, ТРОГАТЕЛЕН И ДЛАБОК,  ВЕЛИ ЗА „ВРБА“ ФИЛМСКОТО СПИСАНИЕ „СКРИН“

ВЕЛИЧЕСТВЕН, ТРОГАТЕЛЕН И ДЛАБОК,  ВЕЛИ ЗА „ВРБА“ ФИЛМСКОТО СПИСАНИЕ „СКРИН“

„Величествено, карактерно раскажување“ е оценката на „Скрин интернешенал“, едно од најголемите светски филмски списанија, за „Врба“ на Милчо Манчевски ...
МОЈА МАТКА

МОЈА МАТКА

„Врба“ на Милчо Манчевски е отелотворение на стихот на Блаже Конески, најженскиот од сите поети: „Смела исправеност на девојки кои не се плашат од сво ...
АТИЏЕ, МЕДЕНАТА ШАМАНКА

АТИЏЕ, МЕДЕНАТА ШАМАНКА

Документарецот „Медена земја“ е најрадосниот глас од Македонија, ја пронесе благата вест: има надеж за човештвото. Филмот за фасцинантниот живот на Ат ...
РУСКА АГЕНЦИЈА ИМ НУДИ ЛАЖНИ РЕЦЕНЗИИ НА РЕСТОРАНИ ВО ПРЕСРЕТ НА МУНДИЈАЛОТ

РУСКА АГЕНЦИЈА ИМ НУДИ ЛАЖНИ РЕЦЕНЗИИ НА РЕСТОРАНИ ВО ПРЕСРЕТ НА МУНДИЈАЛОТ

Руска маркетинг агенција се понудила со лажни рецензии да им помогне на ресторани од градовите-домаќини на Светското фудбалско првенство да го кренат ...
5 / 5 НАПИСИ