Таг: семејство

1 2 3 433 / 33 НАПИСИ
ХОЛАНДСКО СЕМЕЈСТВО 41 ГОДИНА ДОАЃА НА ГОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

ХОЛАНДСКО СЕМЕЈСТВО 41 ГОДИНА ДОАЃА НА ГОСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

Пред 41 година холандското семејство Дузе посакало својот годишен одмор да го помине во Охрид. Младите Вем и Мехи и нивните два сина Патрик и Алек при ...
СЕМЕЈСТВОТО ГО НАЈДЕ ИЗГУБЕНИОТ РЕЖИСЕР МЕТО ПЕТРОВСКИ ВО ДОБРА СОСТОЈБА

СЕМЕЈСТВОТО ГО НАЈДЕ ИЗГУБЕНИОТ РЕЖИСЕР МЕТО ПЕТРОВСКИ ВО ДОБРА СОСТОЈБА

По 48-часовна потрага, семејството го најде режисерот Мето Петровски (85) кој, болен од Алцхајмерова болест, се беше изгубил во трговскиот центар „Леп ...
СЕМЕЈСТВОТО БАРА ПОМОШ ВО ПОТРАГАТА ПО РЕЖИСЕРОТ МЕТО ПЕТРОВСКИ, БОЛЕН ОД АЛЦХАЈМЕРОВА БОЛЕСТ

СЕМЕЈСТВОТО БАРА ПОМОШ ВО ПОТРАГАТА ПО РЕЖИСЕРОТ МЕТО ПЕТРОВСКИ, БОЛЕН ОД АЛЦХАЈМЕРОВА БОЛЕСТ

Семејството на еден од најистакнатите македонски  режисери на документарни филмови, Мето Петровски (85), од вчера напладне трага по својот татко и соп ...
1 2 3 433 / 33 НАПИСИ