Таг: шеќер

УЈП ГО ИЗВЕСТИЛА КРИВИЧНИОТ СУД ДЕКА ОБВИНЕТИОТ ИСМЕТ ГУРИ КОЈ НЕ ДОАЃА НА СУДЕЊЕ ПОРАДИ ЕПИДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУС, СИ ОДЕЛ НА РАБОТА

УЈП ГО ИЗВЕСТИЛА КРИВИЧНИОТ СУД ДЕКА ОБВИНЕТИОТ ИСМЕТ ГУРИ КОЈ НЕ ДОАЃА НА СУДЕЊЕ ПОРАДИ ЕПИДЕМИЈАТА НА КОРОНАВИРУС, СИ ОДЕЛ НА РАБОТА

Исмет Гури, обвинет заедно со координаторот на пратеничката група на ДУИ Ејуп Алими, за преправање на записници од гласање за локални избори во Чаир, ...
ДИЈАБЕТЕСОТ Е ПЕТ РАЗЛИЧНИ БОЛЕСТИ, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

ДИЈАБЕТЕСОТ Е ПЕТ РАЗЛИЧНИ БОЛЕСТИ, ПОКАЖА НОВО ИСТРАЖУВАЊЕ

Научниците велат дека дијабетесот е пет различни болести, а третманот треба да биде прилагоден за секоја одделна форма. Дијабетесот, или неконтроли ...
2 / 2 НАПИСИ