Таг: случај „Тврдина 2“

ИЗБЕГАНИОТ ГРУЈЕВСКИ ПАК ОСУДЕН НА ГОДИНА И ПОЛ ЗАТВОР ЗА ПАЛЕЊЕТО ИЛЈАДНИЦИ ДОКАЗИ ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО

ИЗБЕГАНИОТ ГРУЈЕВСКИ ПАК ОСУДЕН НА ГОДИНА И ПОЛ ЗАТВОР ЗА ПАЛЕЊЕТО ИЛЈАДНИЦИ ДОКАЗИ ЗА ПРИСЛУШУВАЊЕТО

Судијката Елена Илиевска-Јосифовиќ, посочена во извештај на Стејт Департментот за бизнис и фамилијарни врски со ВМРО-ДПМНЕ, го осуди избеганиот екснач ...
АПЕЛАЦИЈА ЈА УКИНА ЗАТВОРСКАТА КАЗНА НА ГРУЈЕВСКИ ВО „ТВРДИНА 2“

АПЕЛАЦИЈА ЈА УКИНА ЗАТВОРСКАТА КАЗНА НА ГРУЈЕВСКИ ВО „ТВРДИНА 2“

Апелациските судии во Скопје ја укинаа пресудата за поранешниот началник на Петтата управа во МВР Горан Грујевски во предметот на СЈО „Тврдина 2“, за ...
ГРУЈЕВСКИ МОЖЕ ДА НЕ БИДЕ ЕКСТРАДИРАН И ДА БАРА ПОЛИТИЧКИ АЗИЛ ВО ГРЦИЈА, НАВЕСТИ АДВОКАТОТ ШВРГОВСКИ

ГРУЈЕВСКИ МОЖЕ ДА НЕ БИДЕ ЕКСТРАДИРАН И ДА БАРА ПОЛИТИЧКИ АЗИЛ ВО ГРЦИЈА, НАВЕСТИ АДВОКАТОТ ШВРГОВСКИ

Љупчо Шврговски, адвокатот на избеганиот ексначалник на Петтата управа во МВР Горан Грујевски, побара на денешното судење за случајот на СЈО „Тврдина ...
ИЗБЕГАНИОТ БОШКОСКИ ТРЕБАЛО ДА БИДЕ СВЕДОК НА СЈО ПРОТИВ ИЗБЕГАНИОТ ГРУЈЕВСКИ

ИЗБЕГАНИОТ БОШКОСКИ ТРЕБАЛО ДА БИДЕ СВЕДОК НА СЈО ПРОТИВ ИЗБЕГАНИОТ ГРУЈЕВСКИ

Избеганиот ексначалник на Петтата управа во МВР Горан Грујевски не се појави на денешното рочиште за „Тврдина 2“, каде што е обвинет за палење на дока ...
ПОЛОВИНА ОД ОБЈЕКТИТЕ ВО СТРУМИЦА НЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРАА, ИМ СЕ ЗАКАНУВА РУШЕЊЕ

ПОЛОВИНА ОД ОБЈЕКТИТЕ ВО СТРУМИЦА НЕ СЕ ЛЕГАЛИЗИРАА, ИМ СЕ ЗАКАНУВА РУШЕЊЕ

На 4.630 објекти во општина Струмица им се заканува рушење, бидејки во предвидениот законски рок сопствениците не доставиле геодетски елаборати за лег ...
5 / 5 НАПИСИ