Таг: стационар за кучиња

ОПШТИНА БИТОЛА ЛАНИ ИМ ИСПЛАТИЛА НАД 20.000 ЕВРА НА ГРАЃАНИТЕ КОИ БИЛЕ НАПАДНАТИ ОД УЛИЧНИ КУЧИЊА

ОПШТИНА БИТОЛА ЛАНИ ИМ ИСПЛАТИЛА НАД 20.000 ЕВРА НА ГРАЃАНИТЕ КОИ БИЛЕ НАПАДНАТИ ОД УЛИЧНИ КУЧИЊА

Глутници кучиња шетаат низ битолските улици и паркови, дури и по Широк Сокак, спијат крај кафулињата и во дворови на некои државни институции. Дел од ...
БЕСНИОТ РОТВАЈЛЕР ОД СКОПЈЕ КОЈ КАСНА 9 ЛИЦА ЗАМИНУВА ЗА ИТАЛИЈА

БЕСНИОТ РОТВАЈЛЕР ОД СКОПЈЕ КОЈ КАСНА 9 ЛИЦА ЗАМИНУВА ЗА ИТАЛИЈА

Кучето кое пред неколку месеци искаса девет жители на Скопје наскоро ќе замине за Италија. Ротвајлерот кој нападна пет деца од населба Аеродром и чети ...
2 / 2 НАПИСИ