Таг: туристичка сезона

СО ПАНАЃУР НЕ СЕ ПРАВИ ЕЛИТЕН ТУРИЗАМ, ОВАА СЕЗОНА ВО ОХРИД ТРЕБА ДА СЕ ЗАБОРАВИ

СО ПАНАЃУР НЕ СЕ ПРАВИ ЕЛИТЕН ТУРИЗАМ, ОВАА СЕЗОНА ВО ОХРИД ТРЕБА ДА СЕ ЗАБОРАВИ

Околу 100.000 евра наплатила Општина Охрид за туристичка такса за првите 9 месеци од годинава. Од Општината велат дека годинава поради пандемијата на ...
НЕ ПАМЕТИМЕ ГРАДОТ ДА БИЛ ОЛКУ ПРАЗЕН ВО ОВОЈ ПЕРИОД ОД ГОДИНАТА, ВЕЛАТ ОХРИЃАНИ

НЕ ПАМЕТИМЕ ГРАДОТ ДА БИЛ ОЛКУ ПРАЗЕН ВО ОВОЈ ПЕРИОД ОД ГОДИНАТА, ВЕЛАТ ОХРИЃАНИ

Во поново време не се памети Охрид да биде толку празен во јуни. Кафулињата во охридската чаршија се полупразни или празни, а и во викенд становите не ...
КАМПЕРСКИОТ И РУРАЛНИОТ ТУРИЗАМ МОЖАТ ДА ЈА ИЗВАДАТ СЕЗОНАТА ВО ОХРИД ПО КОВИД-19, ВЕЛИ ЕКСПЕРТОТ ЗА ТУРИЗАМ ГОРАН МИЦКОСКИ

КАМПЕРСКИОТ И РУРАЛНИОТ ТУРИЗАМ МОЖАТ ДА ЈА ИЗВАДАТ СЕЗОНАТА ВО ОХРИД ПО КОВИД-19, ВЕЛИ ЕКСПЕРТОТ ЗА ТУРИЗАМ ГОРАН МИЦКОСКИ

Камперскиот, руралниот и еколошкиот туризам, каде што социјалната интеракција е помала, можат да ја извадат туристичката сезона во Охрид, вели Горан М ...
КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ НА ПАТАРИНАТА РОМАНОВЦЕ ПОРАДИ РАСКОПАНИОТ АВТОПАТ СКОПЈЕ-КУМАНОВО

КИЛОМЕТАРСКИ КОЛОНИ НА ПАТАРИНАТА РОМАНОВЦЕ ПОРАДИ РАСКОПАНИОТ АВТОПАТ СКОПЈЕ-КУМАНОВО

Жителите на Куманово и туристи кои транзитираат низ државата и се движат кон граничниот премин Табановце на македонско-српската граница, чекаат и по е ...
4 / 4 НАПИСИ