Таг: установи

Д-Р НЕБОЈША НАСТОВ Е НОВ ДИРЕКТОР НА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“, Д-Р ЗЛАТЕ МЕХМЕДОВИЌ НА КЛИНИКАТА ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА, ТАРАВАРИ ИМЕНУВАШЕ ВКУПНО 12 НОВИ ДИРЕКТОРИ

Д-Р НЕБОЈША НАСТОВ Е НОВ ДИРЕКТОР НА „СВ. НАУМ ОХРИДСКИ“, Д-Р ЗЛАТЕ МЕХМЕДОВИЌ НА КЛИНИКАТА ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА, ТАРАВАРИ ИМЕНУВАШЕ ВКУПНО 12 НОВИ ДИРЕКТОРИ

Д-р Небојша Настов е нов в. д. директор на Клиниката за хируршки болести „Св. Наум Охридски“, а д-р Злате Мехмедовиќ на Клиниката за физикална медицин ...
МАСКИТЕ ДА БИДАТ ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ВО БОЛНИЦИТЕ И АМБУЛАНТИТЕ, ПРЕПОРАЧУВА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

МАСКИТЕ ДА БИДАТ ЗАДОЛЖИТЕЛНИ ВО БОЛНИЦИТЕ И АМБУЛАНТИТЕ, ПРЕПОРАЧУВА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

Комисијата за заразни болести ќе му препорача на Министерството за здравство задолжително да се носат маски во здравствените установи, рече денеска по ...
БЕЗ МАСКИ И КОВИД ПРОТОКОЛИ И ВО ГРАДИНКИТЕ

БЕЗ МАСКИ И КОВИД ПРОТОКОЛИ И ВО ГРАДИНКИТЕ

Од денеска веќе не важат општите и посебни мерки и протоколи за заштита од ковид-19 во предучилишните установи, соопшти Министерството за труд и социј ...
3 / 3 НАПИСИ